Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1077326

Sv: Derbydags
LL: Riktiga tränare skulle inte låta spelare som Burström och Ejdepalm vara på isen. Vi kommer inte falla för att vi saknar stjärnor i truppen, vi kommer att falla för att vi har för många spelare som inte duger, däribland dem två nämnda.

Vi har Sveriges bästa J20 lag, minst hälften av dem spelarna skulle om dem får chansen gå in å göra bättre ifrån sig än Burström. Inte direkt svårt.

Och Ejdepalm är också ganksa anmärkningsvärt. På försäsongen berömmer tränarna Styrman efter varje match men när säsongen drar igång så har han endast fått istid i matcher då vi har saknat en back, och då har Ejdepalm varit usel i åtminstone 8 av 13 matcher.

Alldels för dåligt agerat av tränarna. Måste börjas ställas högre krav på spelarna.

Samma sak på Lavander och Miettinen. Dem får INTE ta sådana onödiga utvisnignar som dem tar i offensiv zon i den tredje perioden. Helt idiotiskt gjort av dem. Löneavdrag på så korkade saker vore på sin plats.

I övrigt tycker jag dem två var riktigt bra igår men det är synd att lite hjärnsläpp skall förstöra helhetsintrycket.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Derbydags
Lövva: Nu ger jag upp, coacherna ger bort matchen soma vnligt. Det är både tragiskt och väldigt frustrerande att man ska behöva se spelare som Burra och Emil inne på isen med minuten kvar för att försvara en ledning. Bara för att man kunde sånt för 5 år sedan betyder det inte att man är rätt man för jobbet idag.
Dessutom hade det ju faktiskt inte varit fel om Gusten räddat 4-4 målet, skottet är inte speciellt avancerat och långt ifrån otagbart ändå går det typ rakt igenom Gusten.


Sen får man väl säga grattis till Modo som lyckats förlora två hemmamatcher mot back2back-lag, så trots drömlottning från förbundet lyckas man inte ta poäng där.
Kommentera