Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1083915

Sv: Kvällens match
Är rätt säker på att Obsut fick en hjärnskakning.

Riktigt skön seger. Kul att både Viktor och Mikael fick måla.Fjärdekedjan har verkligen kommit igång.Och man får väl skänka ett litet tack till Myllyneime, man kan ju inte påstå att han gjorde någon vidare match. Men det är jag bara tacksam för. Och Omark fortsätter att producera.Undra när BÅ ska ta ut honom i landslaget?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Portello: Tycker det är rent sagt förjävligt - tacklingen som Kenny Jönsson delar ut är en exakt kopia av tacklingen som Chabada blev avstängd tre matcher för. Jönsson får inte ens en två minutare medans Obsut för lämna isen med en förmodad hjärnskakning. Hur fan kan bedömningsnivåerna variaera från match till match så mycket?

Jävlat skandal. Skulle det finnas någon som helst rättvisa i svensk hockey så ska Jönsson bli avstängd tre matcher plus få punga ut med 40 000 kr i böter. Men det lär ju knappast hända, det är ju Kenny Jönsson vi pratar om.

I övrigt kan jag ju säga att Luleå spelar klockrent bortaspel och vars kom alla tacklingar ifrån? Underbart att se. Spelar vi såhär blir det roliga matcher framöver, var så säkra.

Omark hade lekstuga och Lindgrens mål var ju helt sjukt!
Kommentera