Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1119606

Sv: Kvällens match
Aliline: Tydligen så missa Jonas Gustafsson kvällens match.Så han slipper Luleåspelarna. Divis vaktar FBK:s mål. Om han även skulle avbryta den här matchen så är deras back-up en kille från Skåre.

Ser att många Luleå-bloggare har börjat drömma om Calle Söderberg till Luleå.Ska tydligen vara en av "Ostens" favoritspelare enligt vissa. Ska hur som helst bli spännande att se vad som händer fram till lördag vid midnatt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Portello: 0-1 till Luleå Ejdepalm :-)
strax innan hade Jönsson ett skott i ribban bakom Modig
Kommentera

Sv: Kvällens match
Portello: Söderberg i all ära, han har man gillat ända sedan han körde över allt motstånd i J20 för några år sedan. Men att dra hit någon från Malmö känns bara så jävla fel, dom spelarna måste ha psykiska problem så det räcker och blir över just nu.
Söderberg må ha Malmöhjärta men han har väl slösat bort 2 år av hockeykarriär och troligen förstört alla sina möjligheter att lira i NHL genom att stanna hemma.

Dokusåpan i Malmö är en tragedi och man tycker verkligen synd om supportrarna till det laget, det kan inte vara speciellt roligt hålla på dom just nu.
Men nu kanske dom lär sig att det inte går att bygga lag på gamla föredettingar som bara är intresserade av att lyfta lön. Synd att man valt den vägen trots att Skåne varit ett av landets ledande TV-puck distrikt under hur lång tid som helt så underlaget finns ju att skapa något från egna produkter istället.
Kommentera