Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1213321

Sv: Kvällens match
Bolivar: Det är så dåligt att man knappt orkar kommentera längre. I början av serien så spelade vi i alla fall aggressivt och många gånger fysiskt, nu har vi slutat med detta totalt och det gäller i alla zoner. Nu står vi mest och tittar på när motståndarna förnedrar oss överallt på isen.
Har vi någon gång pucken i anfallszon så är det garanterat 5 spelare utspridda runt sargen och gärna 3 spelare bakom förlängda mållinjen och exakt 0 spelare som befinner sig i slottet.

Dessutom behöver man inte vara någon mensamedlem för att stoppa Luleås uppspel. Steg1: skicka upp en kille som forecheckar lite löst så back1 droppar till back2. Steg2: skicka upp varsin forward längs sargen mellan röda linjen och offensiv blå och vänta på att back2 ska försöka passa rakt igenom er.
Detta enkla koncept stoppar ungefär 95% av våra uppspel utan någon vidare ansträngning. Får våra spelare för sig att prova raka pass i mitten så blir det antingen bakom eller framför medspelaren och pucken rinner iväg ända ned till motståndarbackarna som enkelt kan vända spelet och lira förbi våra 3 forwards som förmodligen i detta läge är stillstående på blå och inte förstår vad som händer.

Trots att Hedström varit långt ifrån bra så verkar vi ändå sakna hans förmåga att bära puck igenom mittzonen enormt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: Vi saknar inte Hedström. Vi saknar riktiga tränare
Kommentera