Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1234288

Sv: Kvällens match
distanserad: Är du sur över att det inte bli nå guld i år igen?
Måste vara tråkigt se hur usel Norrena är varje match och ni som trodde ni gjort en upgrade mot Hento. Överlever ni ens kvarten?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match

Lindberg Råkkar: Njae, tycker vi har en realistiskt bra chans på guldet i år. Det som är oroväckande är inte Norrena som faktiskt varit ganska bra, har du överhuvud taget sett honom spela? (att han får psykbryt och ger bort nåt mål då och då får man på köpet med hans spelstil). Dessutom har vi en mkt bra andra keeper i år, vilket vi inte hade förra året. Problemet ligger i att vi verkar väldigt sårbara då några nyckelspelare är borta. Musses spelstil saknas massor när han är borta. Manges frånvaro paralyserar powerplay t.e.x. Så för att gå hela vägen behöver vi nog ha dessa spelare på plats. 

Samtidigt som vi är inne i en svacka för tillfället - så kan man väl konstatera att vi ändå är med i matcherna och i tabellen, och inte faller ihop. Timrå spelade t.ex. mkt bra senaste matchen, och även om vi inte gjorde säsongens bästa match så höll vi ihop det bra och borde väl ha avgjort matchen i andra. Mot Luleå spelade vi riktigt uselt, men vann ändå. Att ett lag har svackor under en säsong på 55 matcher är knappast någon nyhet. LHC är väl ändå det lag som har de minst allvarliga svackorna så ditt resonemang haltar lite. Vi är ju dessutom hyfsat klara för slutspel och en top 4 placering - lägg till det att vi är överlägst bäst hemmalag - så ser väl kvarten helt överkomlig ut. Även om ett pånyttfött Modo skulle kunna bli en svår nöt att knäcka för alla lag som det ser ut nu.

Själv då - bitter?

Kommentera