Luleå HF

115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1312796

Sv: Kvällens match
Olle: Jag förmodar att du pratar om någon ståplatspublik, dessa brukar vara överlag vara totalt hjärndöda och dom har jag inte direkt något till övers för.
Er klack har ju t.ex någon mongolid idé om att det är smart och stå och dunka på en trumma i 60 minuter för att överrösta sina egna ramsor.
Fast påstår jag inte att vi är bättre på något sätt, vår klack brukar mala på i en hemsk entonig stämma som någon 1200-tals munk-kör under hela perioder. Ett värre sömnpiller är svårt att hitta.

Angående vår position i tabellen så kommer du däremot nog att bli mycket besviken, så länge alla lag i botten er till att hålla kontakt med varandra så kommer inbördes möten mellan lagen där nere runt strecken att kräva så mycket både mentalt och fysiskt att det kommer bli omöjligt att kunna samla på sig särskilt långa streakar.
Istället kommer man se att dessa lag kommer ge bort en hel del poäng till lagen som ligger högt upp i tabellen då dessa matcher inte kommer kännas så viktiga.

Så länge Luleå bara kommer upp i sin höga intensitet så när det gäller spelet har det ju visat sig att inget annat lag kan matcha oss och där tror inte det kommer bli några större skillnader framöver.

Vi kommer förmodligen vara efter både Färjestad och Skellefteå när serien är över, men övriga lag tror jag får problem att ta sig förbi. HV har inte rosat marknaden och Davidsson har börjat bli till åren och kan inte bara fortsätta ha fantastiska säsonger utan det måste komma dippar även för honom. HV saknar det djup man tidigare haft på forwards och backsidan och är inte alls samma kompletta lag som tidigare. Daniel Larsson i alla ära men inte är han någon Stefan Liv. Linköping är väl det andra laget som kan hota, men dom känns för tunna framåt och Norrena börjar kännas trött efter en bra säsongsinledning.

Sen kan jag väl tillägga att Elitserien är en bedrövligt dålig liga när det räcker för ett lag att anamma en spelidé som går ut på att åka mycket skridskor och stressa motståndare över hela banan för att bli serieledare. Ännu värre blir det ju när det visar sig att halva laget är taget direkt från allsvenskan och att man kan låna in killar från ett mediokert division 1 lag utan att det påverkar resultaten speciellt mycket i slutändan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvällens match
Lindberg Råkkar: Du får väl stanna hemma å sova i soffan då...
Kommentera