Portello: Kan till viss del förstå kritiken från Melin/Persson, även om den förstås är lite överdriven i besvikelsens stund.
Tänker framförallt på dom två snabba tvåorna AIK åker på när ni avgör i 5 mot 3.
Den första  (slashingen) är inget att säga om, där förstår jag inte kritiken öht.
Klubban slås ju både av och dessutom ur händerna på er spelare med ett rejält yxhugg. Är väl isf den lilla dutten i ryggen från Nemeth strax därpå som känns oerhört tuff och rentav felaktig.
Och där avgörs som sagt det hela, med stor sannolikhet.

I övrigt en klart jämnare match än vad siffrorna visar och ni får dessutom två mål som ser väldigt turbetonade ut, men dom räknas ju dom också.

Huge: Vi gjorde inte mål i 5 mot 3 :)

Vi var väl knappt i anfallszon då, men väl i efterföljande 5 mot 4 blev det mål.
Gillar väl inte direkt heller direkt utv på Nemeth å andra sidan fick Abbott 5 matcher avstängning för en liknande knuff för att killen ramlar in i sargen och skadar sig så helt oväntat var det väl inte. Anledning att det blev utvisning där är väl en kombination av att det är en tackling i ryggen på ett dåligt avstånd ifrån sargen.

Förutom 7-8 min i 2:a perioden runt 2-1 målet för AIK så var dom ju aldrig med i matchen, visst vi fick en del PP med oss i 3:e men kunde lika gärna fått dessa med oss under period 1 o 2.

Även om vi har flyt på två mål så känns AIKs alla 3 mål som mer eller mindre slumpmål gjorda genom mer tur än skicklighet.

Om man vill kritisera domarna borde man fokusera kritiken på varför ingenting är utvisning under period 1 och 2 medans i 3:e är det utvisning på allt.
Ser man till hur det dömdes under de första 40 min är det bara Mcdonells slashing som borde renderat i ett straff.

Kanske var det så att hemmapubliken gjorde sitt jobb till sist :)