115795 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1475745

Sv: Kvällens match

Huge: Vi gjorde inte mål i 5 mot 3 :)

Vi var väl knappt i anfallszon då, men väl i efterföljande 5 mot 4 blev det mål.
Gillar väl inte direkt heller direkt utv på Nemeth å andra sidan fick Abbott 5 matcher avstängning för en liknande knuff för att killen ramlar in i sargen och skadar sig så helt oväntat var det väl inte. Anledning att det blev utvisning där är väl en kombination av att det är en tackling i ryggen på ett dåligt avstånd ifrån sargen.

Förutom 7-8 min i 2:a perioden runt 2-1 målet för AIK så var dom ju aldrig med i matchen, visst vi fick en del PP med oss i 3:e men kunde lika gärna fått dessa med oss under period 1 o 2.

Även om vi har flyt på två mål så känns AIKs alla 3 mål som mer eller mindre slumpmål gjorda genom mer tur än skicklighet.

Om man vill kritisera domarna borde man fokusera kritiken på varför ingenting är utvisning under period 1 och 2 medans i 3:e är det utvisning på allt.
Ser man till hur det dömdes under de första 40 min är det bara Mcdonells slashing som borde renderat i ett straff.

Kanske var det så att hemmapubliken gjorde sitt jobb till sist :)