Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1519855

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Nu brukar man behöva vänta typ tio matcher innan man kan bedöma lagens spelstyrka. Men efter de fyra inledande har vi bara vunnit och leder; dessutom har vi sju raka vinster i European Trophy före det.

Men ikväll ska vi upp till bevis. Bortamatch i Karlstad mot ett hemmalag som inte vunnit ännu i serien. 0-0 fortfarande, andra perioden och hemmalaget har PP. Kan förutsättningarna vara hemskigare än så? Är det nu dags att vi ska få reda på att det sannaste av alla gamla djurngelordspråk fortfarande gäller? Det, som meddelar att:

Warulfven är Warulfven

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Det verkar som att Warulfven kör sitt vanliga när de är pressade hemma; klubbor på kroppen på oss, armbågar i våra huvuden och så vidare. Men inför säsongen släppte vi ju iväg ett antal spelare som vägde bara drygt 70 kg och plockade in sådana som väger runt 100 kg i stället.

Så nu är vi förberedda. Fredrik Svensson gör säsongsdebut ikväll. Han är ju duktig på att tala om för motståndare att så gör man inte.

Warulfven krokar och kör ryggsäckar men allvarligt talat, Ulfv - i år kommer ni nog ingenstans mot oss med det "spelet".

Målgladare på annat håll; Schtan har 1-4 på Värsta Köplustan; HV har 4-1 på Gnaget.

Och i Karlstad visar zebran Rönnmark att det inte var någon tillfällighet att Luleå fick sprla box halva matchen när vi mötte Linköping i förra bortamatchen. När Luleå har PP nyper Bastiansen fast Klassens klubba varpå Klassen åker ut...för vad?

Kommentera