Luleå HF

115740 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1519900

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Hm, två perioder spelade Warulfven-Luleå Hockey, fortfarande 0-0 efter 25-12 i skott och Luleå har spelat PP 2.40 medan Ulfven haft 6.40 PP. 

Luleå neutraliserar Ulfven bra och sällan har man sett en Ulfv så tandlös på hemmais, låt vara av gredelin kulör. Ulfvaforwards vågar inte fram till framför vårt mål. Att vi skaffat oss kilo på backsidan har god, bortskrämmande effekt:-)

En period kvar. Nu jäklar ska vi krossa Warulfv! På vår väg mot GLUD!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Dagens ämne annars är förstås att Steen klev in för MooDoo. Var det inte så, första lockouten, att alla väntade och väntade och även då var det MooDoo som plockade in spelare först? Den gången var det #21.

Känns rätt trist att det är just i år, när man tänker att vi i Luleå hade bra chans att nå långt, kanske t o m till GLUD. Men å andra sidan blir väl inte lockouten över hela säsongen, och hur starka lagen är när lockoutspelarna drar över igen vete fan. 

MooDoo kommer nog att plocka in flera. Köplustan väntas också hämta in flera "egna" spelare, hur de nu ska få råd efter fjolårets förlustverksamhet. Men vore jag i deras kläder skulle jag betala hur mycket som helst för att få ställa Henke Lundquist i mål; sannolikt den mest betydelsefulla förstärkning något elitserielag kan få. Och han presenteras säkert snabbt nu.

Jag räknade väl lugnt med att Timrå skulle hämta hem Zäta snabbt men det påtås - visserligen i Canal+ men ändå - att han kostar en miljon i månaden att försäkra. Kan det verkligen stämma. Pölsan kommer väl att ta hem Bäckis också. Och Fasth tar nog Gnagets vaktklubba vilken dag som helst.

Men annars är det inte så lätt att se vilka förstärkningar som kan komma. De flesta andra lag har ju inga "egna" spelare att ta hem så de får räkna med att på öppna marknaden betala såväl lön som försäkring. Det kanske inte blir så många fler? Om det nu inte blir lockout hela säsongen.

Mest illa luktar det om Warulfvens krokodiltårar. Alla vet att Warulfven skulle plockat hem spelare redan - om de haft några att hämta hem. Nu har de inga och då gnäller de som fan över Modo. Jag kommer ju ihåg för några år sedan när stöddiga Warulfven förklarade att de skulle bilda Europa Loob HL där bara riktiga framtidslag fick vara med, samtidigt som man pekade ut Modo som ett lag som var skittrista och inte skulle få vara med. 

Känns som att Steen idag är ett stort finger rakt upp i...någon gredlina obehaglig kanal.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Oj , finfrämmande. Kul !
Kommentera