Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1520464

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Steg 2 i Vår Väg mot SM-GLUDet har börjat - pucken är släppt i Göttlabörrrg! Luleå ställer upp med fyra hela femmor och nu vill vi se energi och kämpa, grabbar!

I Luleås bur har JG bytt av Berguven i den pågående (?) två matcher i taget-principen. JG var ju alldeles utmärkt i första två, som Berguven också varit, och inledningsvis ser det alldeles utmärkt ut; speciellt efter chanser från Abbott-linan med Hedman.

I Köplustans mål får Hudacek chansen, trots att han släppte in fyra mål i första perioden i Scandinavium senast men å andra sidan släppte Galbratith in fyra mål i första perioden i matchen innan i Scandinavium. Så Köplustan väntar ju bara på Henke, vad annars.

Kom igen nu, Luleå!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jag måste vara helt borta i skallen - mer än vanligt, alltså - som fått för mig att man ska spela i Scandinavium! Först efter jublet som följer 1-0 på Luleå inser jag att det är i Delfinen vi är. Har alltså kommit sent in till match och ännu inte hunnit koppla in mer än radion...ojoj, skärpning här!

Nåja, 1-0 till Luleå och nu 2-0 av Koivisto i PP! Ha ha, det känns som att laget vaknat efter Warulfvsmatchen och nu mål i PP t o m - YIPPIE!

Kommentera