Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1520482

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Köplustan står märkbart stilla och Luleå får spela runt som man vill. Nu rider de ut detta PP för Luleå men det känns som att de halvt släppt matchen redan och bara väntar på de vanliga trean och fyran för motståndarna i första perioden. Känns som att de vliar sig i väntan på att Kung Henke ska anlända, latmaskarna?

Luleå pumpar på gång på gång, betydligt bättre än senaste matcherna. Vi har ju haft känslan att OK, att defensiven sitter rejält men framåt har vi väl menat att det finns mer att ta av. Och ikväll får vi det.