115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1520502

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Köplustan fick några chanser mot senare delen av perioden men 2-0 för Luleå nu när det är paus är snarast i underkant. 1-0 efter tavla av Hudacek och 2-0 efter ett snyggt PP signalerat Olle.

Det är ser bra ut. Fortsatt likadant i andra!

Mål produceras även på andra platser. Schtan-Pölsan 2-1, Lakers-Rögle 0-2, Gnaget-Pungen 1-1 och lite överraskande MooDoo mot serieledarna HV 1-0. Det kompletteras av måltomma Timrå-Warulfen 0-0.

Schtan-Pölsan 2-1 trots skotten 5-11. Inte den tunga Schtan-press i första hemma man vanligen väntar sig. Verkar som att Rahm - som har Pölsans spade - sneat till sedan Anders Lindbäck börjat träna med Pölsan och Rahm inser att han förlorar spaden så snart Pölsan löst sponsringen av försäkringen.

I Växjös mål står ikväll Mattias Modig. 0-2 mot Rögle efter 11-8 i skott låter inte som att det gått skitbra än så länge. Men kul att Modig står i elitserien igen.

Andra perioden har börjat i den tidigare mållösa matchen men nu har Warulfven tagit ledningen med 0-1 mot Timrå. Vore jag en trämelonär skulle jag lägga upp melonerna för Zäta för Timrå. Börjar lukta kvalserie redan där uppe i Sundsvallstrakten. Där och på Hovet som lär kunna ha två lag i gång i kvalet...

Andra perioden har startat i Delfinen. Nu håller vi tummarna för att de korta bytena fungerar även när det är långt till avbytarbåset. Kom igen nu, Luleå!