Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1520517

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Schtan-Pölsan 2-1 trots skotten 5-11. Inte den tunga Schtan-press i första hemma man vanligen väntar sig. Verkar som att Rahm - som har Pölsans spade - sneat till sedan Anders Lindbäck börjat träna med Pölsan och Rahm inser att han förlorar spaden så snart Pölsan löst sponsringen av försäkringen. 

I Växjös mål står ikväll Mattias Modig. 0-2 mot Rögle efter 11-8 i skott låter inte som att det gått skitbra än så länge. Men kul att Modig står i elitserien igen.

Andra perioden har börjat i den tidigare mållösa matchen men nu har Warulfven tagit ledningen med 0-1 mot Timrå. Vore jag en trämelonär skulle jag lägga upp melonerna för Zäta för Timrå. Börjar lukta kvalserie redan där uppe i Sundsvallstrakten. Där och på Hovet som lär kunna ha två lag i gång i kvalet...

Andra perioden har startat i Delfinen. Nu håller vi tummarna för att de korta bytena fungerar även när det är långt till avbytarbåset. Kom igen nu, Luleå!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Lite "spela kubb"-hockey inledningsvis i andra och nu passar Luleå på att värma upp en sjätte spelare tillsammans med femman på isen varpå zebran visslar för too many och vi får boxa. Sådana situationer då man kunde se en fans-ordförande sedemera moderator högst upp på H dra i gång klacken med SEX MAN FÖR HELVETE för femton år sedan? Om det var bortalaget som sexade sig förstås.

Och nu har vi rett ut boxningen relativt smärtfritt. 5 mot 5 igen. Köplustan har dock fått lite spel, relativt vi tar det lugnare. Ett slump 2-1 och det är inte avgjort. Ge oss nu ett slump 3-0 i stället!

Många inlägg i denna tråd, varav majoriteten förstås bara är av typen "Bra pass av Nisse" men totalt fler inlägg här äns enaste tre månaderna på Luleåsidan överhuvudtaget. Känns ju lämpligt.

Kommentera