Luleå HF

115822 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1525283

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Jag sa till Janne Karlsson efter sista matchen ifjol att det var pinsamt att dom kom hit upp och bara sköt 11 skott i en match när dom hade chansen att nå slutspel.

Då vart han lite sur och sa -"nästa år ska vi komma hit upp och ta varenda poäng av er, så det blir tyst på er, era kaxiga jävlar".

Vore kul dom sköt 12 skott imorrn och förlorade, då kan man säga. "Du janne, ni sköt ju i alla fall ett skott mer än ifjol, det var väl det du menade med seger".

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Lindberg Råkkar: He he, han försöker svara iaf men då kan du följa upp det idag, så får vi se om han har fler rävar bakom öronen. Det förutsätter förstås att det slutar som du beskriver, men mycket talar ju för att det blir just så, eftersom Portello och jag redan ordnat att Olle hatt-trickar igen på sin grannmoderklubb. Även när inte tjocka släkten sitter på läktaren.

Kanske det är rena rama äventyret för smålänningarne, att ta sig den väldiga resan ända till det mest nordliga hockeylag som finns i hela världen juh! Åtminstone om vi med världen menar Sverige och Elitserien men det är förstås värrrrlden för janne. 

Det måste väl för honom och de andra var som när deras förfäder på 1800-talet tog den långa resan till amärka bara för att bli omskrivna av vilhelm moberg. De är så imponerade att skjuta glömmer de när de finner sig omringade av björnar:-)

Redigerad kommentar

Kommentera