Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1530578

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Albert Hall: Vilken underbar film, Albert! Och från mitt i publikhavet! Ojojoj, vilken härlig känsla:-) Man får rysningar över hela kroppen! 

Vi har fina minnen men några av de skönaste på senare år är just den känslan när vi stod upp mot alla och slog ut Djurgården! för att inte tala om de rysliga minuter i Delfinen när alla väntade på resultatet från Linköping några år tidigare:-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Det var skönt att leverera min uppfattning om påståendet att Luleå Hockey är trååååkiga. T o m så att jag snabbläste igenom det skrivna.

Och generande nog upptäckte jag har extremt många tyrckfel jag levererat. Extra obehagligt med tanke på hur jag tar heder och ära av "journalister" och anklagar dem för inte bara att var knäppa utan också för att skriva dåligt. Och så uppför jag mig som en kratta själv.

Nå, jag får stå ut med det. Kan förstås hävda att det beror på att jag sitter i ett mörkt rum just nu och monitorn inte tillräckligt lyser upp tangentbordet eftersom jag kollar på en rulle medan jag skriver.

Det där är ett problem för mig; jag skriver ungefär lika snabbt som jag talar. Oftast gör jag två saker parallellt, t ex arbetar jag rätt mycket och t o m samtidigt som jag ser match på en monitor.

Nåja, så kan det gå. Härligt att få ha skrivit ner tankar om Luleås trååååkighet vilket till största delen handlade om att analysera det skitsnack som usla s k journalister ljög fram men som ljugs vidare om, av andra. Läste tidigare ikväll på SvenskaFans HV-sida om HV-supportrars förklaring till att vi spöade HV senast.

Alla som har något i huvudet inser att det till stor del berodde på att HV var för försiktiga, eller möjligen slöa, och inte släppte på trycket förrän vi tagit ledningen. Och det räckte inte: våra spelare kämpade för att säkra vinsten och Berguven var utmärkt i målet.

Men är det HV-supportrarnas bedömning? Nej.

I inlägg efter inlägg förklarar de att Luleå var...tråååååkiga. 

Redigerad kommentar

Kommentera