Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1532899

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Vila I Frid (som vi svenskar säger/skriver), nobbe, kompis/motspelare/medmänniska

Jag kan bara skriva under på att Hans "nobbe" Norberg var en fantastisk person, en liten föregånagre till Emil i Lönneberga under uppväxten men med en liten jävels touch om ni förstår (hatade att förlora, grina och kasta saker omkring sej efter torsk i någonting..). Kort kan jag säga att han var en bulan fast mer, nobbe hade bulans stora krigarhjärta men var skickligare och målfarligare (trots att han kom från Luleå Sport Klubb Wink
Det var med stor sorg jag läste om dödsbudet idag (han dog i den jävliga sjukdomen cancer..)...
Samtidigt är jag tacksam att hans liv inte tog slut där i januari 1989 i Skellefteå, det var faktiskt jäkligt nära att det var slut redan den natten.. Tack svensk sjukvård för dom år vi fick behålla "gamängen/kämpen" nobbe bland oss!

Hälsar en gammal IFK Luleå antagonist och beundrare

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

björn power:En av de bärande spelarana då Luleå förvandlades från ett bra div 1 lag till ett elitserielag. Tydlingen gick sjukdomen inte att behandla på grund av hans förlamning. Vila i frid.

Andraplatsen till trots är jag ändå lite orolig för LHF, Inte målproduktionen den kompenseras med råge av urstark defensiv utan svaga publiksiffor. 4600 var den offeciella siffran igår men det kändes som att det var betydligt färre i hållen. Låt gå för att betalade åskådera väljer att stanna hemma men det har inte varit någon bra utveckling publikmässigt de senaste säsongerna. Föreningen gör vad den kan med alla möjliga rabatter, ståplats slumpas mer eller mindre bort men många väljer att stanna hemma. Inte bra i längden. 

Kommentera