Luleå HF

115817 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1544728

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Satan i gatan. 1-3 för MooDooismen nu. Gunnarsson och landslagsjanne slarvar och Klasen blir ensam mot tre MooDooister som fintar bort honom och plötsligt är de tre fria MooDooister mot en ensam Rautio vilket blev åtminstone en för mycket.

På något vis känns det som att MooDooisterna gör försvarsjobbet t o m bättre än oss, som känner och vill de ge allt, medan de våra, Europamästare och allt, tror att det fixar väl någon annan, det räcker väl om jag själv ger 95% bara.

Irriterande att torska mot MooDoo igen - för tredje gången i år! Visserligen en period kvar men det känns som att MooDooisterna har rätt bra kontroll på oss. MooDoo har blivit jobbiga sedan de började spelade omsorgsfullt överallt jämfört med tidigare då de mest tutade på framåt för att panga på.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Alltid mycket textmassa producerat av dig Sven. Man (som i jag.) förmodar att det är "Restless fingers" (som i dig) när Lulio spelar.

En vinst i dag är en bonus för oss (Så det räknar jag inte med.) och nog kan man fråga sig om lulingarna är på tå ikväll.   

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Hm, många matcher idag och rätt tråkiga resultat överlag. De lag som ligger bättre till i serien har kontroll på matcherna. Just nu leder Schtaan, HV, Warulfven. Dessutom Fusklunda, vilket innebär att Lakers inte kommer närmare i sexpinnarsmatchen. Slutligen har vi Gnaget - Timrå som är enda 0-0 matchen så länge, inte så överraskande med defensiva, defensiva Timrå.
Kommentera