Luleå HF

115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1556014

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jävligt trist!

Tycker definitivt att Jacobsson varit godkänd i år och senast mot Pungen imponerade han ju rejält. Fan, att det ska vara hans sista match för Luleå, men det visste han förstås om redan då. 

Om han nu går är jag glad att det inte blev till Warulfven eller Köplustan; man har ju vant sig vid att våra spelare går till Pölsan som börjar kännas som ett Luleå 2. 

Vad har de nu? Robin-Styrman och framför sig Enterfeldt-Nordquist-Harju; extraspelare Snygg-Mats. Ska de plocka "hem" Modig från Växjö också? Shit, när vi möts numera blir det nästan Luleå vs. Luleå. 

Och Hirso till KHL. Han har ju levererat och kanske kunde det blivit ännu bättre framöver. 

Det här är en trist dag. Sista transferdagen bruklar man ju vänta och småhoppas att Luleå ska förstärka. Iofs har vi så många i år att man inte räknat med det - men att vi däremot skulle tappa ett par grabbar man gärna velat ha kvar till slutspelet? 

Nej, det var en missräkning. Big time.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Den meningslösa värvningen av Fredrik Svensson har nu kostat oss Jacobsson, så ser jag på det. Man väljer att behålla någon som är inne på karriärens sista vers istället för en person som är vad Fredrik Svensson var för 15 år sedan.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

MOT MooDoo!

Och nu ska vi i Övik upp mot MooDooismen som opassar oss så. 

Det här blir svårt.

Ser att vi begåvats med hemmazebran Molgan, i kombination med Vinnerborg som man får hoppas håller koll på Molganpojken.

MooDooisterna låter Starkbaum vila och sätter in Linus Ullman. Vakten med elitseriens bästa stats: 95,71% räddade skott samt 1,19 inslääpta per match. Nu sk påpekas att han bara stått tre matcher men impande stats i de tre iaf.

Vi svarar med JG som varit riktigt bra på sistone. 

Abbottarna får tillbaka Linus,
Olle-Koivisto kör med Sami; fint
Klasen-Pyörälä fortsätter med Hedman; fint!
så har vi Fabbe-Fogström och Jakobs i fyran.

Bara sju backar när Skrbek är skadad och Jacobsson vandrat i Pölserlig riktning.

Jahaja, det här blir som sagt en svår match. Får man hoppas att Ullman visar sig mänsklig plus att inte Luleå faller ihop, när man tappar folk sista transferdagen. 

Kommentera