Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1558691

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Så, vad kan vi hoppas på? Vilket lag kan eliminera Ulfven redan i kvarten för att glädja de övriga lagen?

Sorry, zigge, men trots att ni torskat alla fyra matcherna mot Ulfvarne hoppas jag att ni får Ulfven i kvarten. Jag vill faktiskt tro att ni har chans att slakta Ulfv. Den tur och det zebramedhåll de haft mot er i serien måste ta slut någon gång. Och då jäklar får ni äran att piska Ulfv. Vore det inte trevligt?

I andra hand får man kanske hoppas på Köplustan, även om jag tror att Lustan är för svag i år för att orka med Ulfven. 4-1 eller möjligen 4-2 till Ulfven troligt resultat. Men hellre Lustan än Pölsan eller ens Pungen tänker jag.

I tredje hand...tyvärr blir det väl Luleå. Det förutsätter nog dessutom att Pungen skulle behöva slingra sig upp till tredje plats med bara HV och Schtaan framför sig, och därmed att Ulfven och Luleå på plats 4-5 skulle "bli över" och därmed mötas i kvarten. Det är förstås inte så troligt att Pungen lyckas med det, men gör de så, kan det bli Ulfven-Luleå i kvarten. Warulfven opassar oss ju men faktum är att någon jävla gång måste vi vä'l lyckas måla på Salas i Karlstad och kan vi bara ta en match där har vi ju chansen att eliminera Ulfvarne om vi dessutom tar matcherna i Delfinen "som vanligt".

Ja, ungefär så. MooDoo får gärna ta på sig uppgiften Ulfvaslakt. Sannolikt största sannolika möjligheten att bli av med Warulfven i kvarten

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Vill minnas att året 00/01 då vi mötte Modo i kvarten förlorade vi samtliga matcher i serien, men vann ändå kvartsfinalen.
Så ska man inte stirra sig blind på hur möten i serien går, då slutspelsmatcher lever sitt egna liv. Bara titta på ifjol då vi i stort sett inte ens släppte in ett mål mot AIK i serien, men ändå åkte ut med buller och bång.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Påhlsson är nu äntligen klar för att börja lira hockey. Ulfven äter han till frukost. Jag kan se Wallin, Berglund och Bastiansen tveka en aning när 96 kilo Ånge ökar farten....

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:Hmpf, känns väl - sådär. Visseligen har vi nu icke längre nån Vilsenfeldt, som släpper in 1:a skottet redan efter 36 sek, o som sen får ett paralyserat MoDo att aldrig riktigt komma igång.Han får vi ju alla betala, dvs han spelar i Korvkiosken - hela Sveriges skattebetalares lag! Men ändå, att spela i Ulfva-lyan, inför de SPFare o PROare som lurats dit, brölande efter Loket, är ICKE nån önske-sits!

Men men, en Starka Trädet, eller Lungviks-Linus, som spikar igen  - kanske, kanske...

Kommentera