Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1566995

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:Kolera. Ett bara val.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

NuMo:Shit, va kul! Vilken utmaning för MooDooismen - att ta bort det lag som hela övriga Sverige vill ha bort - och ni har verktygen att göra det! 

Det ska bli jäkligt kul och en triumf inte bara för tuffeuffe och Markus utan för hela Övik att plocka ned supermyglarna för Karlstad. Om det behövs någon tändvätska tycker jag att utuffeuffe i MooDoos omklädningsrum ska klistra upp Håkan Loobs uttalande för några år sedan: "Vi tycker att de bästa lagen i Sverige måste ut i världen i en ny och stångd liga där vi slipper onödiga lag som Modo"...

KROSSA ULFVEN! 

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

NuMo: Ja! Warulfven ställer allt på huvudet genom att välja MooDoo! De har visserligen vunnit samtliga fem matcher mot MooDoo i år men här har vi slutspelets dark horse. 

Några trodde att SAIK skulle ta MooDoo men allvarligt talat kändes det inte verkligt, Pölsan var mer självklar av alla skäl.

Men jag trodde faktiskt att Ulfven skulle välja nära resan till Köplustan och det var en stor överraskning att de vågade sig på MooDoo. Kanske går de nu i samma fälla som vi gjorde i fjol när vi valde Gnaget som vi lekt ut under serien, bara frö att enkelt utmanövreras i kvarten. Kanske räcker MooDoo inte till men det här vet man inte förrän man vet: det KAN hända att matchvinnarMooDoo och TuffeUffe plockar ner Ulfven och då skulle hela Sverige applådera!

Vilket betyder att vi fick välja det bästa val vi kunde tänka oss. Värsta Köplustan. Ingen av oss har väl glömt säsongen med the Övertorneå Connection när vi spöat upp Lustan efter noter under året och sedan blav valda av dem i kvarten där vi och alla andra räknade med att de valt fel men de punktmarkerade bara Omark och vann. Med god hjälp av Patrik Höjdhopparen Sjöberg som sänkte Luleå genom att hitta på egna regler. Ända sedan den förlusten har jag längtat efter revansch och nu får vi chans!

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
jag titulerar mig nu som mäster-mysaren, fick in min slutspelsteori helt perfekt :)
Kommentera