Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1567895


Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

HokkZorz: Perfekt! Wennerstam kommer ut ur Fjollträskgarderoben och förklarar för hockey-Sverige att nu ska vi känna att

ett enda stort mörker la sig över huvudstaden den här lördagen

Vi kompletterar väl med Wennergrens profetia två dagar innan bara för att förklara hur expertlig han är:

Nu är Djurgården storfavoriter

Känns ungefär som när han och hans kompisar före säsongen 2010-2011 informerade oss meniga om att Luleå skulle åka ur Elitserien medan Djurgåden skulle ta guldet; dvs innan vi var ofina nog att genom Jonssons tandlösa slagskott ge Stoltheten semester.

Detta ska vi stå ut med efter att i åratal läst Rosen och Weennergrind förklara att Sverige behööööver stockholmshockeyn (fritt översatt: så är det närmare för Ros och Wennerblad att ta sig till Hovet och sitta och suga grogg under matcherna där man enkelt bevakar heeeela hockey-Sverige).

Ja, Vi får väl tacka för lektionen. När vi hade skammen att slå ut Mesta Mästarna, Stockholms Stolthet kunde man inte skilja på reaktionerna från näthuliganer på Luleås hockeysidor från de som framfördes av Ros och Co: Luleå är så trååååkiga. Ingen behöver er, alla behöver Stockholms Stolthet.

Det är bara för oss att klia renkompisen under mulen, fundera på att skoterragga, rätta till Helly Hansen-jackan, ta av oss kepsen, buga och undernådigt gratulera till att ha blivit klara för Allsvenskan nästa år. Om en säsong kanske ni får sällskap av Gnaget också;-)

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera