Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1567983

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Mycket bra summerat Sven. Hade ett snack med en polare om just varför det går så knaggligt för stockholmshockeyn just genom att dom borde ju gå så mycket bättre med tanke på deras mycket stora upptagningsområde. Du berör flera av anledningarna (hyror, sponsorer, polisbevakning mm).

Frågan för DIF och AIK måste ju vara att hitta en ny väg till hur man skall finansiera hockeyn i sthlm, man kanske måste ta ett steg tillbaka och inse att man kanske inte kan träna på hovet, man kanske måste leta efter billagare alternativ och då samtidigt sätta press på komunen (antar att det är dom som äger anläggningen). 

Man måste kanske jaga livet ur sig för att hitta en ny storsponsor eller flera som kan hjälpa till, kanske titta utomlands, vad vet jag.

Hur som helst så känns det som om att man måste hitta på ngt nytt för det gamla funkar ju uppenbarligen inte.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

HokkZorz: Yep, klubbarna i Fjollträsk måste hitta på något om de ska hänga med.

Min gissning är att de måste förbättra och bredda rekryteringen. Hittills har de bara plockat gräddan av småklubbarnas mos men det räcker uppenbarligen inte. 

Plus att de måste få till en bättre samverkan med kommunen och polismyndigheter. Jag tror inte Fjollbollen-Hovet är kommunalt ägda, möjligen ett bolag med vinstkrav i så fall, för man söker ju maximera uttaget från klubbarna. För några år sedan lämnade ju Gnaget och Djurgårn Fjollbollen till det billigare och för hockey bättre Hovet iaf; kommer ihåg att det föregicks av en debatt om dyra Fjollbollen.

Jag tycker ju att Bollen är värdelös som hockeyarena men samtidigt är den komplett oduglig att köra konserter i. Usel! Liksom Hovet för den delen. Tror att Friends blir bra förstås.

Kommentera