Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1571008

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: "SCANDAL-I-ANALIUM"

He-he-he :)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Vad säger man? Luleås helt korrekta 1-2 mål döms bort pga ett felaktigt domslut. Shit happends men shit happends mer i vissa arenor. Och vi har varit med om det förut och varför händer det varje gång i Scandal-I-Analium eller i Fusklundaborg? 

Att domare gör misstag är bara att acceptera och helt klart crabbar misstagen oftare bortalag och slutligen ökar den risken i vissa arenor. 

Det ovan nämnda tror jag inte har med att domaren är köpt att göra utan helt enkelt att domarna måste göra blixtsnabba val i oklara situationer och naturligtvis ökar chansen att sådana val av lotterikaraktär går hemmalagets väg imed risken att få 12 000 vrålande än om det är 1 200 sådana. 

Det köper jag. 

Sedan finns det situationer av annat slag t ex när Kahnberg slår janne sandström knockout med en klockren träff på haken när janne kommer blindside. Olyckshändelse menar alla men ponera det varit Vihko som slagit hitte-Joel knockout? Föreställ di  den orkan som skulle kommit från läktarna! Och...var det ett misstag? Nej,, det tror jag inte. Kahnberg är en spelare som så ofta varit inblandade i situationer av typen "oj, det var inte meningen" för att man ska tro att det var en slump. Och i träffögonblicket "drar han klubban" det vill säga det blir en slagrörelse med nåven om det nu inte - mer troligt - blir  det "eleganta" resultatet en buttending på hakan på landslagsjanne. Nej, jag tror inte det var en olyckshändelse. Jag tror det var avsiktligt av kahnberg.

Slutligen: videodomaren. Och nu finns inte längre några förmildrande omständigheter. Vi vet alla att den domaren har möjlighet att se alla bilder/filmer vi ser plus några ytterligare. Och ändå granskar han så länge ett solklart mål och förklarar det sedan för icke mål, innan han ändrar sig. Vad är förklaringen?

Det verkarbju oförklarligt men finns det någgot vi inte vet? Det enda är ju om det var ett "tekniskt fel" typ av någon anledning kunde han inte se de filmer vi såg. Det kanske berodde på att "länken glappar festårru"?

Nej, det blev en skandal igen i Scandal-I-Analium. För vilken gång i ordningen? Är det inte dags att förbjuda matcherna i Göttlaburrrg till de skärper sig?

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Frölunda har en del saker att tänka på med sina matcharrangörer bakom plexit. Är chockad över att den där flintskalen som strulat två gånger med klockan fortfarande sitter där. Släng karljäveln i kattegatt med en kvarnsten runt halsen
Kommentera