Luleå HF

115744 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1574343

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: En ren njutning att vara på plats, återigen en klockren laginsats av Luleå, ser minst sagt bra ut.
Klasen och Fransson som dom spelar nu är dom kommande spelare för VM-laget!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Salcin: Efter så många år då så många spelare blivit sämre i slutspelet är det otroligt skönt att se hur den gamla lule-kvaliten - att vara som bäst i slutspelet - åter hittat hem:-)

Att se Frallan ta för sig nu är helt sagolikt, plötsligt är han den Fralla han var innan KHL-äventyren. Och JG tar sista steget upp på högsta nivå. Abbottarna är tillbaka efter flera år borta! Och alla andra spelare är på samma sätt bättre idag än de varit senaste 55 seriematcherna typ.

Och så Klasen. Linus Klasen. Så fantastiskt överljuvligt att se en sådan stjärna komma loss med ett spel som skrämmer warulfvar till dvärgpudlar! Grabben har ju allt! Han kan lägga pass nästan i Skuggan-klass men han kan också skjuta på riktigt och är så oberäknelig för försvararna eftersom han inte varje gång kör en Klasen-prestation utan lika gärna kan välja enkla lösningar. När Linus är på isen och tar upp pucken landar han nästan alltid nere i Ulfva-zonen levererande bra pass till fint placerade - eftersom Ulfvarne blir så byxis så snart de ser Linus komma. Ingen vågar gå på honom, de bara backar, backar och backar och tror att det är det enda rätta. Speciellt knäckande måste det ha varit förra matchen när Linus bara då åkte över blå och, när ingen vågade gå på honom, helt sonika bara pangade in mål på Salak.

Ska jag likna Linus Klasens spel nu, eller rättare: det jag känner när jag ser honom spela, så är det samma upplevelse jag fick när Lubos Bartecko klev in och var som bäst. En ögonorgasm för en Luleå-supporter:-)

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Nu kommer jag att skriva något jag aldrig trott att jag någonsin skulle skriva, säga eller tycka: Johan Fransson är en defensiv klippa, särskilt i egen zon.

i övrigt en gedigen laginsats där alla ger allt, det känns som om vi vet vad som gäller och behövs. 

Vi äger deras tankar. (Citat av Lars "Osten"Bergström, årgång 1977.)

Kommentera