Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1576638

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven Savage: (vägra punkten):

SM-final. Luleå Hockey är i SM-final.

För några år sen, 2008, var vi ett endaste mål före Mora att undslippa kvalserien. Nu är vi i SM-final. Mora åkte för övrigt ut det året, det kunde varit vi...

Det är konstigt, men jag som följt laget på nära håll i över 30 år och i princip sett alla hemmamatcher samt ett gäng bortamatcher känner mig mer nervös än någonsin. Det borde inte vara så. Lyxproblem. Om någon den där gången när vi var millimetrar från kvalserien sagt att "om några år kommer ni att nå SM-final, men ni förlorar den" så hade jag tagit det direkt. Så känns det inte nu. Hoppas hela klubben känner lika, den som är tillabakalutad och nöjd vinner sällan.

Även innan och under denna säsong så har jag säkert undsluppit mig "målet är SM-final" och tyckt att det var ju okej om vi mot förmodan nådde dit. Men nu känns det inte så. Vi ska vinna. B.S.T.L.

Men hur det än går så har jag lovat mig själv att acceptera läget. Vinner vi GLUD ska jag sjunga och dansa på gatorna i Luleå i några dygn. Om vi nu mot allas vår vilja skulle förlora skulle jag vara lika stolt som innan. Gratulera Skellefteå AIK och ändå konstatera att vi i Luleå Hockey åter är en maktfaktor i svensk hockey. Vi är på rätt väg, ekonomin förbättras för varje år till skillnad från de flesta andra klubbar. Om inte i år så snart så får jag dansa på Storgatan i Luleå igen.

Nu ger vi järnet, fyra segrar till de åtta vi tagit, inget annat!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Albert Hall: Kunde knappt skrivit bättre själv ;)

Staden Skellefteå och deras AIK har allt att förlora, medan staden Luleå och vår HF har allt att vinna i denna SM-Final, såerebara.

Kommentera