Luleå HF

115805 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1584112

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: men man förlorade de matcher MAN SKULLE VINNA

4 raka dessutom

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jesper Jonsson: Yep, 4 raka, som vi alltid tycks åka ur slutspelet med. Fast nu nådde vi final för första gången sedan 1997. Man får vara glad för det lilla.

Att vi tog hela Trophy var ju kul och kvarten mot Köplustan och semin mot Warulfven också.

Att slå Warulfven var ju riktigt j-a roligt, låt vara att det var en ovanligt blek Warulfv, en sådan vi inte sett sedan 1995-96 typ.

Men nog kändes det som att laget började bli soppatorsk sista två matcherna mot Warulfven och mot Schtan orkade man inte mobilisera samma energi som motståndarna. Även om man var nära i två av fyra matcher. Hade man fått en eller två av dem kunde det ha drgit igång, men i sista matchen kändes det som 0-3 i matcher fast man med mer flyt kunde tagit två av dem, det orkade man inte komma tillbaka ifrån.

11 matcher i Trophy, 55 i serien, 11 i slutspelets kvart och semi: inalles 77 matcher innan det var dags för final. Det var en lång resa och vi orkade inte vara på topp i slutet, medan Schtan hade motsvarande 13 tävlingsmatcher färre, bland annat.

Jaja. Rönken och grabbarna har lyft laget rejält dessa tre år och kanske lyfter de till ett ännu säkrare lag i år; med fungerande offensiv? Tycker att i slutet av förra säsongen fanns chansen att kanske Olle och Klasen tillsammans kunde dra igång en riktigt giftig lina, speciellt i PP. Men det behöver lossna bland målskyttar såväl forwardsnipers som backskyttar. 

Kommentera