Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1584577

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Salcin: Tufft! Tack och lov finns ju numera möjligheten att se matcher på web/TV men eländigt att de tvingar en till dyrt abonnemang för all möjlig sport fast man bara vill se Luleås matcher. Hoppas det bättras framöver. Själv fick jag under många år nöja mig med att se matcherna i Fjollträsk vilket betydde alla gånger Luleå var ner mot Djurgårn, Gnaget eller Tälje plus att man såg till att anpassa varje återbesök i hemstaden så det passade med Delfinenmatcher. Samt brukat åka till diverse städer ibland för att se Luleå i någon extra bortamatch, speciellt i slutspelen. 

Nej, är man van vid att kunna se hemmamatcher live blir det en tuff omställning. Blir intressant att se hur du löser det, tippar på WEB-matcher? Åtminstone bättre än 1996 i Öret då du inte hade den möjligheten.

Malmö är annars en stad jag gillar, speciellt inne i Gamla Staden, där skulle jag kunna tänka mig att bo. Lite Södermalmkänsla där, trevliga gator, restauranger, vatten runt ön. Och så nära till Danmark/kontinenten. En helg i Bryssel eller Paris. 

Plus - det går snabbt till Berlin. Vill det sig väl kan du ta en december-tripp för European Trophy-slutspelet i O2-arena:-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Jo blir lite ovant att inte kunna se hemmamatcherna. Lutar åt att tar webbtv tjänsten 3 mån för 999kr. Väntar till okt så räcker med 2 sådana abbonemang för att täcka säsongen. Sen köper till en månad för slutspelet. blir ca 2200kr för hela säsongen rätt ok.
Japp kommer få ett helt annat utbud vad gäller nöjen i Malmö jämfört med Kalix.

Kollade på google maps tar ca 6h 45min till Berlin med bil, inte helt omöjligt att drar dit om Luleå når ET-Slutspelet.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Glöm nu inte att se matchen Mountfield HK - Luleå Hockey. Den sänds av Norrstream och kostar 79:-, kan köpas via Lulehockeys hemsida (länk). Förra hemmamatchen i European Trophy hade Mountfield bara s:a 1300 åskådare men det slår vi väl med råge* på webben?

*Råget är måttat, om man säger.

I detta nu 1 timme 12 minuter till sändningen börjar. 

Kommentera