Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1588250

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Luleå ökade något, Växjö föll tillbaka och målen ramlade in för LUleå varpå Lakers sjönk ihop ännu mer. Men inder slutminuterna tog de Modig och öste på för att få in en puck. Och med en minut kvar lyckades de. Ett bra skott som David räddar och stur snett bort men där står en Växjöspelare och klappar in pucken. David blir skitsur, hade en nolla på gång och det var han värd, men fick pris som bästa spelare välförtjänt och har efter två matcher GAA 1,0 samt 96,92% räddningar!

David börjar ofta säsongerna bra men nu är han bättre än någonsin. Jag tror inte han får sköta båsdörr till våren denna gång. 

Tänk att LuleåFans ansvarige i Karlstad blev så skitsur under en matchdiskussion förnågra år sedan, när David spelade i Oskarshamn, för att jag fortsatte följa honom i hopp att han skulle komma upp till Luleå igen - medan nämnde Fansrepresentant som menade att Davids nivå var medioker allsvensk vakt och blev så sur på mig att han slutade skriva på nätet.

Ja, det finns allt mellan himmel och jord. Själv är jag glad att jag kan känna igen en fin målvakt:-)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Måste kännes bra för David. Han och Mattias Modig kom fram samtidigt. Modig favoriserades för att han hade LHF:s dåvarande maffia i ryggen. Idag är det inget snack om vem av de två som är bäst. Syntes tydligt igår.
Kommentera