Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1598946

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag antar att du ser fram emot Fahlmans bok om Jonte Hedström som tydligen ska skrivas nästa år.

Vad blir sant eller ej? 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Fy satan. Dags för Sverige-Portugal om några timmar. Jag skiter rätt mycket i sparkboll numera, finns inte tid när man är hockeyintresserad. Men VM i sparkboll är en höjdpunkt och det vore otroligt kul om Sverige fick vara med när det bär av i sparkbollens hemland Brasilien. 

Nu räknar jag förstås med att Sverige inte har något att hämta där, men skulle vi gå dit kan man ju hoppas att vi under det dryga halvår som återstår kan ta fram en backlinje som, i stället för att varva matchavgörande misstag, kan närma sig den nivå vi alltid haft. Man kanske kan hyra in konsulten Lagerbäck, han skulle nog fixa saken. Med en sådan backlinje kan vi ha chans att slå vilket annat lag som helst eftersom vi har Zlatan.

Men jag tror att våra möjligheter är små att kvalificera oss. Vi kanske inte blir krossade ikväll, även om det visst kan rulla iväg till typ 0-3. Mer troligt kanske att vi förlorar platsen till VM genom 0-0 eller 2-1, värstingsiffrorna.  

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Dragan 2k och zigge: Man kan väl förmoda att Fahlman kommer att vara väldigt kortfattad när det gäller att diskutera hur det var när Skellefteå-supportrar avrättade en Jonte-docka i naturlig storlek genom att genomföra en hängning av dockan från en bro över den väg där Jonte i spelarbuss, Jontes mor på utflykt och andra skulle passera.

Däremot blir det minst ett kapitel, sannolikt många fler som handlar om att Osten Bergström förklarade för Jonte att han inte längre platsade utan skulle erbjudas gå till andra klubber i samband med januarideadline ett år. 

Historien om hur Jonte fick chansen att i Luleå Hockey utvecklas till en stor hockeyspelare, uppmärksammades och fick ett NHL-kontrakt och faktiskt gjorde succé därborta innan han pga sjukdom fick dra sig bort, den första delen av historien hur Luleå Hockey tog honom dit till guld och gröna skog, kommer att redovisas kortfattat i en bisats.

Jontes uttalande om Twin Peaks Skellefteå kommer förstås att förklaras en missuppfattning och i stället kommer Jonte att genom ledande frågor att framställa att staden Skellefteå och Skellefteå AIK var himmel medan staden Luleå och Luleå Hockey var....något annat. Och den som inte tror på de uttalanden som Fahlman tillrättlägger från jones mun i de frågorna, kommer att få stödjande bevis i form av ett antal "anonyma och oberoende källor" som F tagit fram genom "journalistiskt arbete" men av sekretesskäl inte kan röja...

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Dragan 2k: Va Fallosman med Jonte över till Americat? O följde han honom i Timrå? Eller är det Jontes anonyma fru som berättar?

Jag har tidigare tyckt rätt bra om Skeelet, men efter detta får man en fadd smak i munnen, inte pga att de sparkade AF, utan sättet, o att de FORTSÄTTER denna konstiga fars. Har INGEN i klubben vett att avsluta, sätta punkt, tysta dessa konstiga uttalanden o konstigheter? VAD vill de uppnå?

Kommentera