Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1602874

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Där har du svensk kvälllspress i ett nötskal. Positiva artiklar kring en match säljer inte lika mycket som sensationsjournalistiken.

Vore skönare om vi hade ett medialt fokus som man kan läsa om exempelvis på TSN och i viss mån ESPN. Där är det prestationen som är i fokus och inte sådant här annat trams.

Tyvärr genomsyrar denna tankegång fler ställen. Numera har vi även Boorken och Wikegård som tagit med sig denna journalistik in i Cmores sändingar - givetvis med TV4:s goda minne. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Dragan 2k: Du har helt rätt!

Men håll med om att det bästa som hänt hockey-media är att Sanny Lindström dykt upp! Shit, vilken duktig kille han visat sig vara för den uppiften! Jag är övertygad om att han är här för att stanna.

Sanny kommer säkert att vara helt dominerande för detta uppdrag i många år framöver. Skulle inte förvåna mig om han har hittat sitt framtida yrke ända fram till pension.

CMore hade ett för j-a flyt som fick fram honom men nu behöver de se till att höja upp hans lön ordentligt och signa honom för många år framåt, innan han köps av någon konkurrent. 

När man jämför med alla f d spelare och f d tränare som dykt upp i rutan - de nuvarande inräknade - för att vara "expert-bisittare" inser man att de spelar i gärdsgårdserien i jämförelse med elitmannen Sanny.

Kommentera