Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1611230

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

På tal om Omark...nu verkar det som Sabres vill göra si g av med honom också....synd, om det är så.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Dags för en liten sång i hopp att denna monolog-dialog har fler läsare än beräknat:

Limpan, kom hem!

För vi längtar efter dig!

Kom, innan OS är slut, snälla Limpan!

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

M.Lemiux: Ja... Jag hade inte koll på avtalet mellan Oilers och Buffalo men tydligen skulle Oilers få betalt i form av ett sjätte rundan draftval OM Omark spelade 15 matcher för Buffalo i NHL. 

Och nu skickar de honom till sitt AHL-lag Rochester NY, där Savage har släkt apropos inget. Och behöver inte betala något alls.

Läste ovanstående på Hockeysverige, av uffe Bodin, han brukar ha fin koll. 

Vad händer nu med Omark? 

Till att börja med är han på waivers 24 timmar, dvs andra lag kan sno honom mot samma lön. Men han har redan varit på Waivers i höstas, under Oilers-tiden. Och ingen tog honom. Så efter 13 matcher och bara 2 assist har han antagligen inte förbättrat sina chanser, siffrorna spelar väldig roll i NHL. 

Och eftersom Buffalo gjort sitt bästa - tycker verkligen att Ted Nolan varit juste mot Omark - och givit honom extra bra chans i PP och i förstalinan, men nu tar honom till AHL skulle man tro att det kan vara kört i Buffalo.

Linus vet förstås väldigt väl hur landet ligger. Han har harvat mycket i AHL, varit där och blir alltid stjärna, men ids han göra det igen?

Jag är inte säker på det. Tänka sig, han får sitta i spelarbussar för nattåliga resor över kontinenten och får mindre än 40.000 i månaden för det, gissningsvis har alla i SHL det bättre...

jag tycker att det är synd för Linus, lite längre tid på sig i rätt omgivning och han kunde ha tvärlyckats i NHL. Men nu är det som det är.

vad händer nu?

jag utesluter inte att efter OS, i de avslutande sex matcherna av SHL, har Luleå Hockey förstärkts med en vänsterytter. DÅ JÄVLAR, SKAIKARE !

Kommentera