Luleå HF

115630 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1611663

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: bloggar tycker man kunde vara öppna för utomsocknes. GP har också plus men inte på allt. Däremot på fokusartiklar, reportage och så vidare. Det kan jag köpa.

Känns lite magstarkt att kräve prenumration för att jag ska läsa om FHC och LHCs ev intresse för den ständigt tandlöse R Jonsson.

Hoppas dock att det går bra för tidningarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Tre Kronor fick ett PP vilket fungerade som timeout för därefter coolade man ner sig och anpassade sig till Tjeckiens växlade stil, utan insats av gnomen. 

Vilken njutning att se så duktiga spelare vi har. Med kanske speciellt Erik Karlsson som mest imponerande och Oliver Ekman-Larsson som svagaste hittills. 

alla menar ju att TK måste börja storturneringarna knackigt för att lyckas och stämmer det var det väl fint att 4-0 blev 4-2. Men med det man sett hittills känns det inspirerande för fortsatta turneringen. 

Lustigt att de har isabel boltenstern för spelarintervjuer. Inte alls hockeyokunnig från Rögle och Djurgården med snabb karriär blogg, Hockeysverige, Aftontrasan och nu TV3 OS-spelarintervjuer. Förutom att hon alltså har hockeybakgrund är hon snabbtänkt och rolig men dessutom trumfkortet att vara snygg som betyder mycket för TV-karriär. intressant att se hur den fortsätter: jag tror att utseendet kan bli fortsatt draghjälp för manliga bedömare men mer tvärtom från kvinnliga.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Dragan 2k: Yep. Det man kan vara säker på är att det kommer att förändras på sikt samt att på kort sikt kommer totalplusinitiativet att synas.

 

Nu tittar jag faktiskt på matchen. var tveksam eftersom jag är så negativt inställd mot gnomen mårts, men oj, vilsken känsla att se dessa svenska spelare som har en nivå högt över det man får se från Elitserien/SHL. Underbart! Jag ska förstås se vidare i OS nu och skiter i gnomen, det här klara spelarna själva. 

4-0 till tre kronor i inledningen av andra, trots att tjeckerna satt in Salak, som omedelbart kör den tjeckiska specialitén att flytta målbur.

tjeckiens system är ju alltid att försvara sig och kontra men med 0-4 duger det inte och nu byter man och kör bara framåt, med följd att man snabbt reducerar till 4-2. 

I det här läget borde en ledare ta timeout för att samla spelarna i tre kronor, som just nu inte vet vad de ska göra, men vi har ju ingen ledare utan en gnom, så det finns risk att det helt skiter sig.

vi får se. Kom igen nu Tre Kronor!

Redigerad kommentar

Kommentera