Luleå HF

115475 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1615326

Sv: Holmström, störst genom tiderna?

Jag var tvungen att kolla vad vi brukat få. Här har vi de zebror vi fått i tre första matcherna under senaste årens kvartsfinaler

2009

Thomas Andersson,

Patrik Sjöberg

Thomas Andersson,

2011

Wolmer Edqvist Lärking, Christer

Wolmer Edqvist Patrik Sjöberg

Sören Persson Mikael Nord

2012

Thomas Andersson, Patrik Sjöberg 

Wolmer Edqvist, Mikael Nord

Sören Persson, Mikael Sjöqvist

2013

Marcus Linde, Ulf Rönnmark

Mikael Sjöqvist, Ulf Rönnmark

Marcus Linde, Ulf Rönnmark

 
2009 var ju det år Patrik höjdhopparen sjöberg helt saboterade vår kvarstfinal mot Köplustan genom att hitta på egna regler och blunda för de värsta övergrepp Dahlén bestämt för att stoppa Linus Omark.
 
Helt sjukt drog de sig inte för att skicka höjdhopparen till våra kvarsfinaler o fortsättningen också, tillsammans emd stjärnor som Wolfram, Fri-Sören m fl.
 
Jämförelsevis kan man tänka att förra året med Rönnmark fick vi hygglig domare, inte ens kamraterna Sjökvistarn (fast han gjorde några grova tabbar) och Linde lyckades förstöra det där.
 
Så...kan man hoppas att de ger oss Rönnmark iaf, tillsammans med någon mindre framträdande "kamrat" som helst håller sig hyggligt lugn och bara tar för det grövsta helt tydliga så får Rönnmark fixa resten?
 
Men risken är förstås j-t stor att de skickar Rönnmark till den Gävliga arenan medan höjdhopparen, som "kan" Luleå, får åka till Vida Arena. Fyfan i så fall, kunde de inte tagit höjdhopparen till Schleffte där han åtminstone inte förstört som Sjökvistarn som  hade fått med sig en visselpipa som bara hade bortalagets visselsignal inlagd.
Kommentera