Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1615320

Sv: Holmström, störst genom tiderna?

Det här innebär förstås att man blir extra nervös. 

Vilka "domare" får vi i morgon?

Förbundet hittar ju på en massa konstigheter så man vet inte. Tidigare brukade de köra samma zebror för samma hockeylag några matcher framåt och med tvådomarsystemet har de väl brukat ha typ tre domare för varje par lag att köra med, samt inte låtit lag som haft domare i kvart få samma i semi, eller något sådant. Hur de resonerar i år vet jag inte.

Men SkAIK-HV hade alltså "Tobias Björk, Mikael Sjöqvist" vilket borde betyda att vi slipper dessa två som ändå inte ser något.

Tyvärr hade dock Lustan-Pungen "Marcus Vinnerborg, Christer Lärking" vilket borde innebära att de får vi inte. Synd. Winnerborg är ju den enda man vill ha egentligen men också Lärlingen kan vara bra även om han får spel och blåser sönder matcher emellanåt.

Tyvärr innebär det ju att det finns många att välja på, zebror av typen falska beskrivningar då SHL påstår att de är domare. Här har vi kompletta listan:

Thomas Andersson
Marcus Linde
David Bergman
Christer Lärking
Tobias Björk
Mikael Nord
Pehr Claesson
Sören Persson
Wolmer Edqvist
Ulf Rönnmark
Mikael Holm
Patrik Sjöberg
Morgan Johansson
Mikael Sjöqvist
Christoffer Karlsson
Marcus Vinnerborg

Skrämmande läsning, rena mardrömmen, nu kan man nog inte sova i natt...bland de, som förbundet uppfattar som "erfarna" och säkert kan tas ut har vi sådana zebra-namn som Fri-Sören, Molgan, Wolfram och så värstingen, den största dåren av dem alla: Patrik Höjdhopparen Sjöberg. Brrr...

Bland de nämnda skulle jag nog föredra Ulf Rönnmark. Kan nog tänka mig Kuben också, som komplement. Kuben är tyvärr inte längre vad han varit, spelet har blivit för snabbt och han har blivit för långsam. Men tillsammans med Rönnmark är det nog det bästa vi kan hoppas på.

Tyvärr har förbundet länge tyckt att Luleå är så artiga, trevliga och justa så deras matcher kan vi utan vidare släppa till Sören, Molgan och Höjdhopparen och dessa har vi ju fått lida av på senare år. Jag tycker vi har offrats tillräckligt många gånger nu, låt oss slippa dessa nollor. Och...för allt i världen, ge oss inte blådåren höjdhopparen, den galnaste j-a zebran som någonsin funnits. Den idioten har totalhavererat för oss ett stort antal gånger och nu kan vi inte acceptera fåntratten längre.

Tyvärr måste förstås Warulfven-Pölsan betecknas som högriskmatcher i särklass och här borde man förstås ha satt in sina bästa kort. Då borde man väl sätta in den "erfarne" höjdhopparen, snälla, snälla?

Nej. Den j-a höjdhopparen är ju från Gävle och därmed utesluten vilket borde innebära hög risk för att han får döma två andra lag i kvartsfinal....FY FAN; J-A FÖRBUNDSDÅRAR OM NI GER OSS SJÖBER IGEN!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Holmström, störst genom tiderna?

Funderade ett tag under kvällen över detta Skaik.

Känns väldigt trist för att inte säga pinsamt att de måste fuska så, speciellt därtill ledda av sin lagkapten, den värste fuskaren av alla.

Förutom då hela eländet större delen av matchen då HV-utvisningarna duggade som spön i backen, beslutade av svaga domare efter filmande SkAIKare ackomanjerade av en cyklopisk hemmapublik, stod ändå HV emot remarkabelt men allt avgörs genom rejält fusk från SkAIKarnas sida.

100 kg Jimmie Eriksson letar upp 80 kg Jonathan Karlsson. Kroppskontakt. Jimmie kastar sig omkull. Publiken vrålar och lydiga Sjöqvistarna blåser utvisning. SkAIK göt 2-1.

Slutminuter. HV trycker på. För att få slut på det flyttar Niklas Burstörm på SkAIKs målbur. Publiken vrålar INTE, Sjökvistarn blåser inte, utvisningen blir inte av. SkAIK får vinna efter att ha fått in 3-1. 

HV kan inte stå emot motståndarlaget, motståndarpubliken, motståndardomarna. Efter en tapper insats men där man tar slut sedan man fått slita i box gång efter gång efter gång efter gång efter gång efter gång.

Jag förstår inte hur länge media kan blunda för Jimmies filmande och fulspel. En viktig spelare, påstår man, och undra på det. Medan andra spelar hockey har man specialiserat sig på att fuska till fördelar på laget. Osportslig är bara förnamnet.

SkAIK påstår sig vara extra fina och hederliga följande en värdegrunnnnnd. 

Upp flyga orden.
Tanken stilla stå. 

Kommentera

Sv: Holmström, störst genom tiderna?

Jag var tvungen att kolla vad vi brukat få. Här har vi de zebror vi fått i tre första matcherna under senaste årens kvartsfinaler

2009

Thomas Andersson,

Patrik Sjöberg

Thomas Andersson,

2011

Wolmer Edqvist Lärking, Christer

Wolmer Edqvist Patrik Sjöberg

Sören Persson Mikael Nord

2012

Thomas Andersson, Patrik Sjöberg 

Wolmer Edqvist, Mikael Nord

Sören Persson, Mikael Sjöqvist

2013

Marcus Linde, Ulf Rönnmark

Mikael Sjöqvist, Ulf Rönnmark

Marcus Linde, Ulf Rönnmark

 
2009 var ju det år Patrik höjdhopparen sjöberg helt saboterade vår kvarstfinal mot Köplustan genom att hitta på egna regler och blunda för de värsta övergrepp Dahlén bestämt för att stoppa Linus Omark.
 
Helt sjukt drog de sig inte för att skicka höjdhopparen till våra kvarsfinaler o fortsättningen också, tillsammans emd stjärnor som Wolfram, Fri-Sören m fl.
 
Jämförelsevis kan man tänka att förra året med Rönnmark fick vi hygglig domare, inte ens kamraterna Sjökvistarn (fast han gjorde några grova tabbar) och Linde lyckades förstöra det där.
 
Så...kan man hoppas att de ger oss Rönnmark iaf, tillsammans med någon mindre framträdande "kamrat" som helst håller sig hyggligt lugn och bara tar för det grövsta helt tydliga så får Rönnmark fixa resten?
 
Men risken är förstås j-t stor att de skickar Rönnmark till den Gävliga arenan medan höjdhopparen, som "kan" Luleå, får åka till Vida Arena. Fyfan i så fall, kunde de inte tagit höjdhopparen till Schleffte där han åtminstone inte förstört som Sjökvistarn som  hade fått med sig en visselpipa som bara hade bortalagets visselsignal inlagd.
Kommentera