Luleå HF

115863 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1616665

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:Klart som fan att Västra Aros ska lyckas ;) ....efter ha gett DIFarna lite smisk ikväll ligger vi bra till :)

Nä, skämt åsido tror jag inte Västerås lyckas trots högt placerad i tabellen, dom är för svajjiga å inte match till match utan under matcherna. Hinner tyvärr inte se dagens match live det hade vart riktigt kul.

Kul att du kände till Västra Aros, Västerås gamla namn....Östra Aros var det gamla namnet för Uppsala :)

Precis som allt heter nått med Dala i Dalarna, typ Dala Glasmästeri, Dala bilverstad, Dala Krogen osv, heter mkt i Västerås nått med Aros, typ Aros glas, Aros auto osv :) 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
M.Lemiux:

Även jag känner till dessa gamla namn. Har bott i både Västra och Östra Aros, men föredrar det senare vid en direkt jämförelse. Ärligt talat tycker jag inte riktigt att Västerås Stad har lyckats med sitt centrum. Alltför många stora ogästvänliga kolosser längs Stora Gatan och då där, även om gemytliga kvarter också finns. Uppsala vinner mycket på sin studentatmosfär kan jag känna samt att man helt slipper den där upplevelsen av före detta tung industristad. Därmed inte sagt att V-ås är kass. Tvärtom, stan har många fördelar. Många fina stadsdelar runt omkring, läget intill Mälaren, duktiga vintersportlag m m. Men jag bodde i ett djävulskt tråkigt område som heter Bäckby. I Uppsala bodde jag typ mitt i stan...
Kommentera