Luleå HF

115820 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1616654

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Salcin och DJ:Malmö är mysigt! Fjollträsk kan jag ordentligt och visst finns det mycket att trivas med här när våren och sommaren kommer speciellt om man inte bara sitter låst i trafik utan har tid och möjlighet vara där det är bra att vara. Första vårdagen uppe på Mosebacke med Röda Rummet-inledningen som ledstjärna och sedan kommer de fina dagarna. Men avstånden är stora och irriterande. Bäst att se till att cykla inom stan, men ännu bättre att inte ens vara i stan utan längre ut på öarna. Göttlabörg gillar jag för att det är mindre och därför promenadavstånd till allt men hela Götet är lite kaotiskt och malplacerat på något vis, som råkade de välja fel plats när staden fick stadsrättigheter samma år som Luleå.

Malmö är det mer ordning på och närheten till väsentligheter som gamla staden, pildammsparken och ribban är överlägsen - plus att Malmoe är betydligt mer Europa än de andra två och medan man dricker kaffe eller en öl är man i Köpenhamn alterantivt man efter lunch rattar iväg för att ta en Berliner Weisse Unter dem Linden innan middag:-)

Ska man se Luleå Hockey live är dock just nu Göttlabörrrrg enda helt säkra alternativet. Men inom närmaste veckorna vet vi fortsättningen. Min gissning är att även i Fjollträsk blir det två matcher, dock inte med Gnagets obefintliga publik utan riktig DIF-publik på Hovet. Teoretiskt finns förstås chans att det blir fyra matcher i Fjollträsk och fyra i Malmö/Ängelholm, men jag är nog rätt säker på att Öret är alldeles för överlägset och kniper ena platsen, det är bara den andra som står på spel och för mig blir det gärna en plats för DIF medan Niclas förstås vill ha Malmoe eller möjligen Rögle och Lemieux helst ser att Västra Aros lyckas.

Jag håller alltså med om Malmoe - en stad i världen!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:Klart som fan att Västra Aros ska lyckas ;) ....efter ha gett DIFarna lite smisk ikväll ligger vi bra till :)

Nä, skämt åsido tror jag inte Västerås lyckas trots högt placerad i tabellen, dom är för svajjiga å inte match till match utan under matcherna. Hinner tyvärr inte se dagens match live det hade vart riktigt kul.

Kul att du kände till Västra Aros, Västerås gamla namn....Östra Aros var det gamla namnet för Uppsala :)

Precis som allt heter nått med Dala i Dalarna, typ Dala Glasmästeri, Dala bilverstad, Dala Krogen osv, heter mkt i Västerås nått med Aros, typ Aros glas, Aros auto osv :) 

Kommentera