Luleå HF

115756 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1616619

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

DJ Hemp: Kan rekommedera Malmö flyttade ner i höstas kände direkt att det är en stad att trivas i. Har provat på lite olika platser genom åren, Örebro, Härnösand och Stockholm. 3ggr flyttat tillbaka upp till Kalix, lär inte bli en fjärde gång. 

Jajävlar skönt att äntligen blev vinst igen för Luleå, följs det upp med seger imorrn så finns chansen på att vända detta trots allt. Att Klasen och Olausson äntligen vaknat till i 11de timmen, gör att det finns anledning att hoppas igen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Salcin och DJ:Malmö är mysigt! Fjollträsk kan jag ordentligt och visst finns det mycket att trivas med här när våren och sommaren kommer speciellt om man inte bara sitter låst i trafik utan har tid och möjlighet vara där det är bra att vara. Första vårdagen uppe på Mosebacke med Röda Rummet-inledningen som ledstjärna och sedan kommer de fina dagarna. Men avstånden är stora och irriterande. Bäst att se till att cykla inom stan, men ännu bättre att inte ens vara i stan utan längre ut på öarna. Göttlabörg gillar jag för att det är mindre och därför promenadavstånd till allt men hela Götet är lite kaotiskt och malplacerat på något vis, som råkade de välja fel plats när staden fick stadsrättigheter samma år som Luleå.

Malmö är det mer ordning på och närheten till väsentligheter som gamla staden, pildammsparken och ribban är överlägsen - plus att Malmoe är betydligt mer Europa än de andra två och medan man dricker kaffe eller en öl är man i Köpenhamn alterantivt man efter lunch rattar iväg för att ta en Berliner Weisse Unter dem Linden innan middag:-)

Ska man se Luleå Hockey live är dock just nu Göttlabörrrrg enda helt säkra alternativet. Men inom närmaste veckorna vet vi fortsättningen. Min gissning är att även i Fjollträsk blir det två matcher, dock inte med Gnagets obefintliga publik utan riktig DIF-publik på Hovet. Teoretiskt finns förstås chans att det blir fyra matcher i Fjollträsk och fyra i Malmö/Ängelholm, men jag är nog rätt säker på att Öret är alldeles för överlägset och kniper ena platsen, det är bara den andra som står på spel och för mig blir det gärna en plats för DIF medan Niclas förstås vill ha Malmoe eller möjligen Rögle och Lemieux helst ser att Västra Aros lyckas.

Jag håller alltså med om Malmoe - en stad i världen!

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Salcin:

Kul! Själv var jag nere i Malmö nyligen och gjorde ett jobb. Det var helt underbart allting. Så det lutar väl lite däråt. Visst, jag trivs i t ex Stockholm och Göteborg också, men där jag har redan bott. Kanske dags att bryta lite ny mark...?

Jag gjorde för övrigt "lumpen" i Boden en gång i tiden. Var tillbaka där förra våren på väg till Jokkmokk för ett annat jobb. Det hade hänt en del där och vi besökte bland annat ett riktigt trevligt café (som jag tyvärr har glömt namnet på).

Men - Norrbotten rules på många sätt! Inte bara vad gäller Luleå Hockey... : )

Kommentera