Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1616609

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Fan, vad kul att se att du har ett sådant kanonminne! : ) angående Södertälje m m. Jag kan väl säga att detta Timrå IK alltid kommer att ligga närmast mitt hjärtas medelpunkt, trots allt och oavsett division (jag är ju uppväxt milen från nuvarande e.on arena). Men nu när vi som sagt spelar i olika divisioner kan det ju knappast vara fel att hålla på Luleå i jakten på det andra SM-GLUDET i klubbens historia. Det känner jag noll taskigt samvete inför. Och precis som jag besvarar "kanadicken" nedan, det är cool med det där. Jag ska försöka se till att den här flytten går så smärtfritt som möjligt. Sedan hoppas jag hamna någonstans där DJ:s toner uppskattas mer. Ännu mer vill jag behålla min anställning inom UR. Där trivs jag som fisken i vattnet i rollen som radioprofil i P1... : )

Mario Lemieux:

Det är lugnt, mannen! Detta var nog precis vad jag behövde, det vill säga en spark i arslet to get the hell out of this one horse town. : )

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

DJ Hemp: Kan rekommedera Malmö flyttade ner i höstas kände direkt att det är en stad att trivas i. Har provat på lite olika platser genom åren, Örebro, Härnösand och Stockholm. 3ggr flyttat tillbaka upp till Kalix, lär inte bli en fjärde gång. 

Jajävlar skönt att äntligen blev vinst igen för Luleå, följs det upp med seger imorrn så finns chansen på att vända detta trots allt. Att Klasen och Olausson äntligen vaknat till i 11de timmen, gör att det finns anledning att hoppas igen.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DJ Hemp: Härligt, DJ, helt klart att Vängåvans Vänner är de som förlorar på att DJ-musiken inte längre välsignas dem, kan jag intyga som House-utbildad av DJ själv;-) Luleås fortsatta öden och äventyr i årets slutspel kan man känna osäkerhet för, ena minuten är man segerviss, andra uppgiven, men med dig med börjar det kännas som riktigt Luleå-overdrive på G:-)
Kommentera