Luleå HF

115806 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1620213

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: är väl typ Cehlarik och Wallmark som är ngt at hurra för framåt annars äre bara samma lika brunkare allihopa.

Vi behöver en ny omark/klasen, Fast kanske hellre en rebootad Abbott modell som kan göra mål. Ngn med storlek och inte ytterligare dvärgar. Och någon med tillräckliga skills men som endå går på mål.

för sargare har vi nog av redan

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

kollade lite in vad som skrivs om Schleffte. Förstår jag rätt är laget så välorganiserat bättre än alla andra lag och kommer att vara outstanding för alltid.

glöm det!

se på sparkbollens Barcelona. Ibland överlägsna, ouppnåeliga och analyserna förklarar att så kommer det alltid att vara.

men hur går det för Barca nu?

blir intressant att höra förklaringarna när Schtaan faller. För faller gör de. Förr eller senare.

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Jesper Jonsson: Håller med du där, speciellt om Wallmark. Han kan bli riktigt bra framöver, om han får bra omgivning. Cehlarik har ju skills men under året har man mest sett honom vansköta det defensivjobb alla varit tvugna till. Har väldigt lite aning vilket spelsystem Luleå kör med kommande år men jag tror inte vi kommer att ha samma kraft och betydelse som vi vant oss vid senaste åren, snarare att vi får kämpa i motvind vilket förstås kan öka chanserna för kontringsspel. 

Men med det lag vi just nu har håller jag också med dig. Det behövs förstärkningar med några tongivande med styrka som kan måla. När man tänker på kostnaderna borde vi nu har frigjort en del för att konkurrera om några sådana. Om nu inte Osten har tanken vi kan fixa oss kvar och spara något år för att sedan gå på Glud-attack.

Säga vad man säga vill, men champions-kvalet och första 10-15 matcherna i september-oktober blir intensivt spännande för att förstå vad som väntar oss...

Kommentera