Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1621545

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sista svenska vodkaturneringen lider mot sitt slut, tack-och-lov. Sverige ser ut att göra en "bra" turnering eftersom man bara förlorar alla matcher utom en och klättrar upp som tvåa då, i stället för att bli sist. 

Under matchen mot Tjeckien satt någon gammal Warulfv med som "expert", tror det var på webbradion eller om det var på TV, jag såg ju inte matchen. Vederbörande satt mest och tjatade på att gnomen borde hämta hem Monstret, eftersom herr expert ansåg att målvakten inte dög, "den där Nilsson som bara spelat i AHL sedan han lämnade Skellefteå" som han uttryckte saken.

Kunnig expert. 

Grizzly sa att han gjort en skitmatch. inte mer med det. Men övriga "experter" hängde på och ropade efter Monstret och ropen förstärktes när Jocke Eriksson gick in mot finnarna och inte gjorde en bättre match han. 

Nu spelade Grizzly halva matchen, höll nollan och var tydligen strålande. Jocke tar andra halvan och håller också han nollan, vet inte hur bra han varit, har inte sett några kommentarer om det. Men vad ska "expertena" säga nu då, hur blir det med Monstret-ropen?

Jimmie Most Bästigaste Player Jump gör en normal Jimmieinsats och vi räknar ihop:

07:242 minSWE21. Ericsson, Jimmie Slashing (07:24 - 09:24)

36:402 minSWE21. Ericsson, Jimmie Hooking (36:40 - 38:40)

47:262 minSWE21. Ericsson, Jimmie Highsticking (47:26 - 49:26)

Han verkar ha skärpt sig och spelat ovanligt rent nu när han får spela för Tre Kronor. Jag menar han lyckades ju att inte åka ut en endaste gång för sina specialare Tripping och Cross-checking. Juste spelat av Jimmiejump, Way to go! Men får han verkligen fullt traktamente, som de andra spelarna? Jimmiejump verkar ju mest suttit och vilat i snickerboa.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

Man kan väl lugnt säga att det är lättare att bedöma en uppställning efter säsongen än innan... :-)

Jag vill minnas att 2010 års premiäruppställning ansågs mycket svårbedömd. Många allsvenska värvningar där ett par av dessa misslyckats grovt i tidigare försök i högsta serien. Relativt oprövade målvakter och en Niinima i utförsbacken som enda tyngre värvning. Även tränarna gröna på elitnivå. Eftersom vi ju också missat slutspel 2009 var det ju många "experter" tippade oss till kvalserien.

Elias Fälth var det väl till exempel inte många som hade koll på, ändå var han väl runt 28 år.

Kommentera