Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1624902

Sv: Ny vd till LHF, direkt från folket!
zigge: Bara tacksam att du förgyller den med någonting viktigt, jämfört med de meningslösheter jag - jämfört med detta - fyller den med. Stark tjej, imponerande GO, må hon lyckas!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ny vd till LHF, direkt från folket!

Hm.

Det var det här påståendet om att Apklubben var skyhögt överlägsna Luleå i semifinalen 2011, som Aptrollet påstod.

Jag vederlade hans hallucinationer totalt genom att (se nedan) plocka fram matchanalyserna av Svenska Fans redaktörer för Apsidan - dvs sådana som man inte kan räkna med vara objektiva utan som Apsupportrar subjektiva till apornas fördel - och t o m dessa gav fullständigt klara besked: det var oerhört jämnt och vilket som helst av lagen kunde ha vunnit.

Det förstår väl alla att en sådant fullständigt övertygande sammanställning, som visar hur borta i skallen appensionären är när han ljuger, som vanligt, den kan inte aptrollet svara på.

Så vad gör han? Han sitter i två dygn och försöker och försöker och till slut lägger han in en "text" där han själv påstår att Aporna var överlägsna.

Vem kan han övertyga med det dravlet? Möjligen hans bror eller far. Gissningsvis är det samma person förstås.

Är det någon som förstår den där pensionärens "tankvärld"? Vad han än skriver om lyckas jag med vänsterhand övertygande visa är fel och bara ljug. Är han masochist tro? Eller är han så klen mellan öronen?

Kommentera

Sv: Ny vd till LHF, direkt från folket!

Apklubbens islossning blev, trots ansiktsmålning och banjomusik ett veritabelt fiasko. Här skulle blivande laget presenteras men det visade sig att Bagdad-Bob inte lyckats övertala någon alls ytterligare, trots fickorna fyllda med sedelbuntar.

De nya spelarna man lyfte fram blev...inga alls.

Som ersättning blev köpespelaren från Burkölen Erik Forsell vilket i jämförelse vore som skickade man in Musse Pigg att förklara "I'm your Huckleberry" till Johhny Ringo.

Jaha, det blev pladask som väntat och Apklubben seglar mot stora grundstötningar med Apvraket. Inte oväntat.

Lika oväntat är att SS-pensionären redan på två dygn lyckats ljuga ihop en kärringhistoria om matcherna i semifinalen 2011, den där jag redan givit facit. Ap-pensions lögner är förstås helt tagna ur luften och behöver inte ens bemötas. Den som löst båda sammanställningarna - där jag lyfter fram Skellefteå-kommentatorers uppfattning som underbar och jämn, spännande semi - medan pensionären yrar om att Apklubben varv skyhögt överlägsen - inser förstås vem de kan lita på. Speciellt som jag redan visat med fakta hur pensionären bara drömmer förvirrat om allt annat som har med Apklubben att göra. 

Så tack för att jag inte behöver använda tid för att bemöta fakta. Kan inte säga att jag är överraskad - jag hade redan stenkoll. Apans dravel kan få gå i voiden som det övriga värdelösa banjotugg han levererar likt en höna utan huvud. Man tackar!

Redigerad kommentar

Kommentera