Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1624980

Sv: Ny vd till LHF, direkt från folket!

Apklubbens islossning blev, trots ansiktsmålning och banjomusik ett veritabelt fiasko. Här skulle blivande laget presenteras men det visade sig att Bagdad-Bob inte lyckats övertala någon alls ytterligare, trots fickorna fyllda med sedelbuntar.

De nya spelarna man lyfte fram blev...inga alls.

Som ersättning blev köpespelaren från Burkölen Erik Forsell vilket i jämförelse vore som skickade man in Musse Pigg att förklara "I'm your Huckleberry" till Johhny Ringo.

Jaha, det blev pladask som väntat och Apklubben seglar mot stora grundstötningar med Apvraket. Inte oväntat.

Lika oväntat är att SS-pensionären redan på två dygn lyckats ljuga ihop en kärringhistoria om matcherna i semifinalen 2011, den där jag redan givit facit. Ap-pensions lögner är förstås helt tagna ur luften och behöver inte ens bemötas. Den som löst båda sammanställningarna - där jag lyfter fram Skellefteå-kommentatorers uppfattning som underbar och jämn, spännande semi - medan pensionären yrar om att Apklubben varv skyhögt överlägsen - inser förstås vem de kan lita på. Speciellt som jag redan visat med fakta hur pensionären bara drömmer förvirrat om allt annat som har med Apklubben att göra. 

Så tack för att jag inte behöver använda tid för att bemöta fakta. Kan inte säga att jag är överraskad - jag hade redan stenkoll. Apans dravel kan få gå i voiden som det övriga värdelösa banjotugg han levererar likt en höna utan huvud. Man tackar!

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ny vd till LHF, direkt från folket!
hupppp

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Ny vd till LHF, direkt från folket!

Sven.Savage:Vad värre är för Apklubben är att om ungefär 2 veckor ska man möta Krefeld i Champions Hockey League med purjolöken Erik Forsell som kapten! Jag börjar allvarligt talat bli rädd för att man kommer att skämma ut Sverige med ett sådant dravel-lag; Forsell som kapten, flankerad av no names och skolpojkar - köpespelare från alla möjliga länder.

Jag tror att chansen/risken för att man levererar en kollaps a la Chad Hinz-tiden är större än möjligheterna att man lyckas ta sig förbi gruppspelet i CHL. För att inte tala om kommande SHL.

Men Bagdad-Bob myser på ett sätt som får kompetenta bedömare att tro att han antingen smakat starkt eller är hög på lyckopiller.

Stackars normala Apsupportrar, det här blir tungt att bära.

Kommentera