Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1625033

Sv: Ny vd till LHF, direkt från folket!

Det är bara början av augusti men i hockeystaden Luleå kan vi sitta och följa rapporterna om att Dixon går in fint i laget och redan passat till två mål efter en period, medan Luleåpojken Lassinantti i vårt mål räddat allt förutom en enda puck.

Motsvarande rapporter i Apschtaan: Widing målar ansiktet, råkar ta med rött bland det svarta och gula, blir utskälld av CryBert och gruvarbetarna. Lehtonen har svårt att finna hockeyutrustning då han råkat öppna Apgarderoben där alla handskar har plats för sex fingrar. Bud på besök hos gamla laget, river av en country-banjo med vänster hand, slipper skinnbanjo med höger och drar i stället på några 16-åriga kioskflickor. Bagdad-Bob får revidera Apklubbens nettoresultat - +6,8 miljoner reduceras till + 0,8 miljoner sedan man fått betala räkningarna för Bagdad-Bobs sju telefoner som gått glödheta för internationella samtal hela sommaren, vanligen utan effekt. Apborna rasar sedan det spridits ett rykte om att Aparena-restaurangen försvarat sig mot gråtbert att Cry i Big Bert CryBurger inte syftar till hans fadäs under en PK senaste året utan till att man använt gammalt vatten och därigenom serverat Cry(ptosporidium)-Burgare.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ny vd till LHF, direkt från folket!

Mycket mer fart på Luleå i andra perioden. Nya linan Dixon-Petrell-Zaar verkar fungera fint tillsammans och leker mer i Aspis zon än CSKA Moskva lyckades med häromdagen.

Fogström har satt 1-3 på pass av Fabbe och Bryggman.

Kommentera