Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1625034

Sv: Ny vd till LHF, direkt från folket!

Mycket mer fart på Luleå i andra perioden. Nya linan Dixon-Petrell-Zaar verkar fungera fint tillsammans och leker mer i Aspis zon än CSKA Moskva lyckades med häromdagen.

Fogström har satt 1-3 på pass av Fabbe och Bryggman.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ny vd till LHF, direkt från folket!

Och nu visar näste Aspis-spelare vad han lärt sig under tiden som junis hos Luleå Hockey. Jonas Berglund reducerar till 2-3.

Härligt att se hur våra egna junisar får chansen att utvecklas och förbättras hos Asplöven i Allsvenskan i hopp om att nå en nivå där de kan få chans i Luleå Hockeys A-lag.

Fint samarbete i Norrbotten och vi är alla glada och tacksamma för det.

Undrar hur det fungerar i Västerbotten? Hörde för ett tag sedan hur båda supporterklubbarna ilsknade till rejält vid ett spelarsamarbete mellan Apklubben och Burkölen. Tänk hur illa det kan vara med hatarsupportrar!

Asplöven visar att de kan bli att räkna med i årets Allsvenska. Inte bara KHL-topplaget CSKA Moskva som får slita mot Aspis. Nu gör t o m en spelare som inte utbildats av Luleå Hockey mål för Aspis: kanadicken Jacob Lagacé sätter 3-3!

Kul att Aspis är så bra! Fint för framtiden för Norrbottenshockeyn och det fina samarbetet mellan Aspis och Luleå Hockey!

Kommentera