Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1629540

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

LULEÅ VINNER!

3-1 och nu är vi klara för slutspel i den där j-a champions och dessutom klara gruppvinnare (eftersom vi har överlägsen målskillnad jämfört med Lukko även om de vinner returen) vilket ger oss större chans till lättare motstånd i åttondelsfinalen.

Jaha. Det var en imponerande match att se pga nervositeten eftersom det stod så jämnt så länge, men Lukko som ÄR ett av de bättre lagen visade bara stundtals den hockey de kan, känns det som.

Luleå gör i vilket fall som helst en strålande match och imponerande att man kunde fortsätta ligga på hela tiden trots att det så länge är så jämnt och nervöst.

HÄRLIG VINST!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage:

På twitter påstår Hockeysverige att vi förlorar gruppsegern om vi förlorar bortamatchen med tre mål eller mer eftersom inbördes möten gäller i första hand. Det skulle förvåna mig om de har fel.

Det skulle i sin tur innebära att vi inte blir topprankade i slutspelet utan snarare rankade på den undre halvan, stoooor skillnad. Attans att vi inte kunde vinna med ett par mål till ikväll som vi borde gjort sett till spel och chanser.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Sven.Savage: Faaan vad härligt att vi är vidare i "Kalle Anka" turneringen :)

Missade tyvärr matchen idag då jag först nattade ungarna för att sedan var tvungen att gå ut och byta 8 slitna stift i min Suburban..kändes som ett måste när jag har besiktining på fredag.

Kommentera