Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1634889

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Det meddelas idag att Apklubben beslutat sig för att ta sitt samhällsansvar! Statsministern, FN:s generalsekreterare samt ET är imponerade, tar sig för pannan och hyllar värdegrunnnnnden! Apschtaan är ett föredöme, hela universiums bästigaste Talangfabrik, fr o m nu ska vi sätta ledare världen över på tillväxt i Lasse Bagdad-Bobs plantskola!

Men vad är det som hänt?

Jo, om man letar upp en YouTube-film, spolar fram till 5437e sekunden med ljudet uppdraget till max, då kan man höra någon elak supporter säga fy om en motståndare!

Det är skandal! De är UNDERMÄNNISKOR, meddelar en AP-pensionär!

Som ett motvapen förklarar han att nu blir det fråga om time-out från hans sida! En kraftfull åtgärd, som kommer att få konsekvenser världen över. SS-Apan deklarerar att han inte kommer att leverera de vanliga 100 centimeterna hatbrottsinlägg dagligen. Nej, säger 68-åringen: i morgon blir det bara 99 cm - jag tar time-out för den sista centimetern! Nu får de lära sig!

Som alla förstår är SS-apan inspirerad av andra apor med värdegrunnnnnd. I synnerhet Fehlman, som gick före i time-out-träsket med världens kortaste time-out för några år sedan, då han för att hedra det fria ordet och mänskliga rättigheter tidutade i hela fem minuter, medan han ordnade frisyren med en fläskkotlett.

Vi stöder detta och har i en verkan för en verkan mot själva tagit timeout i match efter match, förklarar Lasse Bagdad-Bob J och de övriga tre Brutus-apostlarna nickar i samförstånd!

Aktionen får stöd av apsupportrarna. Nu får alla skylla sig själva! Vi ska också timeouta! Någon gång när vi funderar på att som vanligt älska vårt lag genom att skära sönder däcken för någon chefredaktör, heila, överfalla andras supporterbussar med stenbumlingar eller..nu vet vi! Vi brukar ju ringa nattliga samtal för att mordhota kvinnor och barn som inte kommer från Apschtaan men nästa gång de svara kommer vi att bara säga "Förlåt, fel nummer" som en massiv protest av timeout karaktär!

Även andra av SS-apans idoler kommer att medverka. Jimmieklubben ger sitt fulla stöd och J Eriksson funderar på att nästa gång en 70-kilo dansk tittar på honom kommer han inte att kasta sig bakåt och kvida utan helt enkelt att åka till båset för att byta. Då kommer de att förstå, då kommer de att ånga sig, då blir de ledsna i ögat - men då är det försent, säger Eriksson. 

SS-apans ledare J. Åkesson meddelar att han redan i förväg påbörjat sin time-out men den ska ses som ett stöd till pensionären. I fortsättningen kommer vi inte att lyfta högerarmen utsträckt, säger Åkesson; vi bara slår med höger hand på vänster hand och signalerar ett T för time-out! Då får de sig, UNDERMÄNNISKORNA!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Nu tar Big Guy SS-apan rejält i örat på apsidan: "wow.. hur kan man skriva ett milslångt inlägg utan att säga ett skit"

Ja, det har vi alla undrat länge men insett att förklaringen är interaurikulär och att den gamle pensionärens hatande är något som kommer att följa honom till graven. 

Känns trist ändå att Skellefteå AIK ska vara drabbad av denne "supporter" som mer än andra - möjligen med undantag för den fläskkotlettkammade avskedade journalisten Fehlman - vilket jag betraktar som en slump, det kunde hänt oss alla, att drabbas av "lyckan" att få en djupt skadad "supporter" än ingenting man kan rå för.

Ungefär som att klubbarna i de största städerna riskerar större grupper av hulliganer till fans. Det handlar inte om klubben i sig utan att i en större stad finns fler som dras till sammanhang där man i grupp får vråla och bete sig.

Bland oss normala som också dras dit, men för att älska, är dessa som smutsar ner vär klubb, dör att hata. lätta att identifiera. Och har en stad som Skellefteå 5-10 stycken som döljs bland 5 000 på läktaren, märks 100 stycken (proportionellt mot städernas storlek) i en storstad mer bland 8-10 000 på läktaren.

Tack och lov är det då klubbar som har oturen att få sådana "sipportrar" som SS-apan, rasisten som lyckats mobilisera så mycket otycke mot Apan att det är tragiskt.

Kommentera