Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1636302

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Knegare: Hoppas det fungerar om det behövs igen dårå. Bara det inte blir en klickbildning, en stark gruppering som tar plats och som andra stör sig på ska det nog ordna sig. En sådan grupp skulle ju kunna riskeras med överbetalda, lata som anser sig mer värda än andra - vilket skulle kunna bli Lehtonen, Zachrisson och Widing - och kanske andra ansluter.

Nej, risken finns, men ni grejar det nog. Kanske?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Och - eftersom du är här och läser och lär dig, Big: som du ser för jag bara fram fakta så jag betackar mig för eventuella framtida uttalanden från din sida där du sammanför det fina jag skriver med de kräkinspirationer som Apans hatbrottsling förorenar nätet med.

Du skulle ha agerat snabbare mot SS-pensionären på Svenska Fans så hade inte granskningen av Apklubben blivit den vi har nu. Inse att symptomen inte är detsamma som orsaken. Tänk!

Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Har funderat en del över min sammanställning av de svenska topplagen i ishockey. Är ganska imponerad av att Apan knackar på dörren till tio-bästa-listan och lyckas Apan lika bra framöver som man gjort senaste åren kan man mycket väl komma att hota Södertälje på tiondeplatsen redan om ett par år.

Även om konkurrensen senaste åren - då framför allt alla andra lag än Apan exporterat 100-150 av de bästa spelarna till andra länder- varit historiskt svag vilket inneburit att det blivit unikt enkelt att lyckas bra - är det endå trevligt att APan lyckats så väl. Det tycker ni nog alla uppifrån Norra Norrland och skulle gärna velat dela ut våra odelade hyllning.

Tyvärr är det inte så enkelt när den där hatbrottslingen sitter och hatar sida upp och sida ned och vill ha det till att Apklubben är bästigast på allt någonsin, vilket naturligtvis bara är dravel. Apan är långt ifrån Luleås nivå och jättelångt från MooDoos nivå när det gäller betydelse för svensk hockey genom tiderna. Att SS-pensionären sitter och påstår annat, spelar stöddig och kaxar sig med Apklubben som någon sorts rättesnöre för alla andra genom apdoktrin och värdegrunnnnnd, det är bara pinsamt. 

Apan har som sagt lyckats senaste åren då det varit historiskt enkelt att lyckas. Innan dess måste man ranka Burkölen som ett lag av större betydelse.

Jag kommer ihåg i våras då inkompetenta självutnämnda experter ville ha det till att Apan var unikt bästigast någonsin i Elitserien-SHL!

Helt sjukt påstående. Bäst någonsin är med all säkerhet Warulfven säsongen 2001-2002. Om nu inte lockoutsäsongen kan rankas högre och i så fall blir det ju Köplustan 2004-2005. Men jag tror faktiskt Ulfven tre år tidigare var ännu vassare. Att jämföra Apklubben modell 2013-2014 med dessa lag visar bara att man knappast sett hockey vaken och nykter.

Allvarligt talat. Jag tror t o m att Warulfven modell 2010-2011 - som utklassade dåvarande Apan i final - skulle ha slagit Apan modell 2013-2014. 

Uppskattningarna av Apan av de s k experterna vennergran m fl och de stöddiga påståendena om Apans förträfflighet av SS-pensionärer och andra är extremt överdrivna och felaktiga. I årets liga har jag noterat att det där suttit kvar i zebrorna som givit Apan orättvisa fördelar men de inser väl hur det ligger till så småningom. 

Kommentera