Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1637643

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Och nu startar den viktiga samhällsgranskande utvärdering där vi ämnar ta reda på hur det kommer sig att så många älskar hockey. Varför är det så?

Vi inleder med att intervjua en samling apor representerande apsupportrar och apklubbsföreträdare samt en sparkad apjournalist.

Fråga:

Apor! Vad älskar ni?

Svar:

Vi hatar Pölsan för dess framgångar och kräver att Gävle räknas till Skåne för att inte räknas till Norrland, då det blir svårt för oss att ljuga om att vi Apor alltid varit bäst i Norrland!

Vi hatar MooDoo för att alla är så imponerade av allt det de gjort och då är de inte imponerade av oss - och det haaaaatar vi MooDoo för!

Vi hatar Luleå för att Luleå Hockey tog över och har varit norra Norrlands bästa lag så länge någon kan minnas - ja t o m Norrlands bästa lag under många år! Usch, vad vi hatar Luleå för det!

Men mest av allt hatar vi Burkölen! Satans vilket vidrigt lag - under ett tjugotal år var Burkölen överlägset Västerbottens bästa lag. Vi Apor var inte ens bäst i vårt landskap, alla snackade om Burkölen och ingen brydde sig om oss där vi häckade nere i gärdsgårdsserierna och var bara timmar från konkurs. Snacka om att vi HATAR Burkölen!

Fråga:

Jaha, men nu gällde ju frågan vad ni älskar?

Svar:

Hör du inte vad vi säger? Vi älskar att hata!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja hatar Leksand. Och Fjällbrynt.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

Men nu ska vi inte gröta ned oss om hockey bara. 

Dags för ett litet avbrott och vi passar på att titta in i filmens värld. Någon som sett några bra filmer på sistone?

Här kommer en fantastisk skådespelarinsats, ur rullen Flykten från Apornas Planet. Håll till godo!

Redigerad kommentar

Kommentera