Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1637650

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Dragan 2k: He he, Trottoarkantens IF definierar måltavlan:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!

He he, nu ska hatbrottslingen försvara Apdoktrinen, den som förklarar att Luleå Hockey aldrig utvecklat några stora spelare medan Apan levererat enorma mängder av NHL-stjärnor och liknande.

Som alla vet har ju Apan konstigt nog aldrig bidrgait med så mycket och av de 15 stjärnor som nu landats har ju de flesta inte ens fått vara med. Men hatbrottslingen lyfter upp då fåtal som "blivit NHL-stjärnor" med apcyklopögon på och meddelar att flera lyckats göra mål. De flesta av dessa köpespelare från Lycksele, utbildade av MooDoo, från Frankrike och Dalarna etc. Hatbrottslingen vill väl ha det till att de under säsonger i Apklubben lyfte till stjärnstatus...

Jaja, inte mig emot, även om de utbildats/värvats från 20-120 mil bort.

Själva har vi förstås i så fall några från vårt riktga närområden 3-5 mil som efter några lyckade säsonger hos oss gick till NHL. Typ Tomas Holmström, Mikael Renberg, Mattias Öhlund, några pojkar med en något starkare karriär än Apans "som gjort mål".

Men alla Apspelare är ju inte NHL-stjärnor i NHL, nu har man ju också NHL-stjärnor i KHL. Jimmie Eriksson, Oskar Möller, två andra köpespelare, men tyvärr hittar jag inte dem på några listor på framstående KHL-spelare. Däremot hittar jag vår egen Luleå Hockey-grabb Linus Omark som gör succé i Jokerit och dessutom Luleågrabben Anders Nilsson som toppar listan för KHL-målvakter.

Var hittar jag listan för framstående vakter, Skellefteåpojkar från Apans elitserie/SHL-lag? Inte i KHL, inte i NHL, inte ens i AHL, inte i någon utländsk liga överhuvudtaget och - än mer anmärkningsvärt - inte i Elitserien/SHL någon säsong överhuvudtaget.

Spelar Apans vakter i Burkölen? Eller har de aldrig haft några vakter, bara köpt, köpt och åter köpt?

Kommentera